Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 serkan balcı - servet tecrübesiz ötesiler hiç oynatmaya gerek yok onları, yani orta sahada 4 lü düzende defansa yakın tugay oynar, ortada emre oynar..sol ve sağ ise okan ve hasan şaş ergün'e de hem oyun kurma hemde sol kanatı verirsen defansı bugünkü gibi kötü bir takımda verim alamazsın, yani öyle birşey olucaksa defansta öyle bir adam olmalıki ergün'ün yerini doldurmalı o oyunu kurarken sol kanatta ise hasan şaş oldukça iyi oynuyordu çıkana kadar, onu oynatırım ibrahim yerine forvet ise öyle necati-gökdeniz vs. kurtarmaz bu takımı bu takımın bundan sonra forveti belirli oyuncular olarak kalmalı, yani nasıl hakan şükür-arif birkaç yıl yaptıysa bu görevi artık onlar gibi sabit adamlar belirlenmeli bana kalırsa ümit karan-ilhan mansız olmalı ama nihat'ta var onu napıcaz ? 12 kişi çıkmalı sahayı iyisi[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 sergen'de ne tecrübesi affedersin ? kaç kere milli takım forması giymişki sergen ? milli takımla kulüpleri karıştırmayalımki sergen'in son 3-4 sezonda oynadığı maç sayısı bile sayılıdır ayrıca tugay çok formda vede milli takımda hakan şükür kadar tecrübeli, karıştırdın galiba ergün'e oyun kurma olayını vermeyeceksin önünde hasan şaş'ı oynatırken tugay veya emre kurucak oyunu taktik şu: GK-Rüştü DR-Fatih[formda ise tabiiki] DL-Ergün DC-Tayfur DC-Bülent DMC-Tugay ML-Hasan MR-Okan AMC-Emre FC-Nihat FC-Ümit Karan/İlhan Mansız bu yazılan oyuncuların hepsi formda oldukları şekilde değerlendirilmelidir[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Tek bir ek yapıcam böle dewam ederse Volkan değişmez adam olmaya aday bence maçı izlemedim oynadımı oynamadımı bilmiyorum oynadı ise nasıl nerde oynatıldı onuda bilmiyorum ama bu aralar super formda bence... Ümit karanın kadroya alınmamasını zaten şok yaşamıştım... neyse ben Şenol Güneşden zaten birşey beklemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Mephisto_, 30 April 2003 23:17 tarihinde demiş ki: defansın ortasında alpay-deniz ve sağında fatih akyel berbat oynadı kendin söylemişsin işte nedenini.. alpay deniz fatih defansta peki defansın bize göre solu olan yer neden boş bırak bu ergünizm i artık, çıkar at gözlüklerini adam ileri çıksa çalımlarken top kaybediyor, geriye yeterince hızlı dönemiyor dönemiyeceksen çıkma ileri kötü oyuncu demiyorum yanlış anlaşılmasın ancak bence hatalı oynadı tek hatalı ergün mü tabii ki değil.[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ergün defans değildir ki hiç bir zaman GSde zorunlulukdan oynarsa defansda oynatılır o zamanda çok kötü oynar zaten... Ama milli takım nasıl zorunlu kalıyorda sol defans ergün oynatıyor onu bilemem ergünü ve hasanı beraber oynatıcam dersen 3-5-2 oynarsın defansında ona göre yer alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ilhan konusunda bilgi var mı ? ciddi miymiş sakatlığı ? maç kaçıracak mı ? vs..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Yazıklar olsun ya biz gene babayı alcazböle giderse.4-0 yenilinirmi ya dünya 3. süsün ayıp be...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 guzel ayar vermisler bize be hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 @arcane; eğer teknik direktör ergün'e oyun kur derse, adam ileriye çıkar bu sırada herhangi bir oyuncu topu kaptırır kontratak olursada ergün'ün yapabiliceği hiçbir şey yoktur diğer defans oyuncularının onun boşluğunu kapaması gerekmektedir ayrıca gollerde topu kaptıran ergün olmadı, hepsini teker teker izleyebilirsin[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 gerçekten yuh yani maçı yapan milli takım siz burda yok ergün kötü oynadı diosunuz GS biz koruyoruz yok o böyle yok bu böyle , beyler sahada GS değil milli takım oynadı,tabi milli takımın GS olduğu dönemleri de unutmayalım , ergünün de türk futbolundaki en profosyenel futbolculardan biri olduunu da unutmayalım , çıkın o zaman ergun ün yerine siz oynayın bizde alkışlayalım sizi[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Mephisto_, 30 April 2003 23:44 tarihinde demiş ki: sergen'de ne tecrübesi affedersin ? kaç kere milli takım forması giymişki sergen ? milli takımla kulüpleri karıştırmayalımki sergen'in son 3-4 sezonda oynadığı maç sayısı bile sayılıdır ayrıca tugay çok formda vede milli takımda hakan şükür kadar tecrübeli, karıştırdın galiba ergün'e oyun kurma olayını vermeyeceksin önünde hasan şaş'ı oynatırken tugay veya emre kurucak oyunu taktik şu: GK-Rüştü DR-Fatih[formda ise tabiiki] DL-Ergün DC-Tayfur DC-Bülent DMC-Tugay ML-Hasan MR-Okan AMC-Emre FC-Nihat FC-Ümit Karan/İlhan Mansız bu yazılan oyuncuların hepsi formda oldukları şekilde değerlendirilmelidir[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Yüh birader tayfuru stoper yaptın,sergene milli tecrübesi yok dedin...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 sergen'in a milli takımda oynadığı maç sayısını yazabilir mi biri buraya tayfur'da galiba tugay'ın oynadığı pozisyonda oynuyor normalde ama milli takımda stoper diye oynatılmıştı bir ara, ordan aklımda kalmış[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 22 yaşındaki emre yaklaşık 30 milli maça çıkmış A takımda, 30 yaşındaki sergen 35 milli maça çıkmış A takımda bu durumda sergen pek tecrübeli sayılmıyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar