AruzieL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Oncelıkle herkese selamlar...Benım soyle bır sorunum var.. Evımdekı XP bılgısayarda yaptıgım scp ler kendı serverımda sorunsuz calısırken bu scp lerı win 2000 sistemli bir makınaya koydukmu kesınlıkle calısmıyor... Isın garıbı win 2000 den komple sphereyı xp ye aldıgım zaman calısmayan tum scp ler calısmaya baslıyor...Ilk defa karsılastım boyle bır olay ıle nedenı nı ısletım sıstemı olarak dusundum fakat baska sebebler de olabılır fıkırlerınızı beklıyorum... Saygılar...[signature][hline]Sanitar UO Shard STaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 AruzieL: scriptlerini editplus adlı programla düzenle. sanırım bu text formatı problemi olabilir. mesala xp'den aldığım bir text dosyasını save ettiğim anda satırlar karışıyor v.s. başka birşey olurmu bilemiyorum...[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 15,07,2004 Gece Saat 01,35 Faust halen iş başında Helal valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 4ever.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Oyle denıyelım bırde...Tesekkur ederım...Saygılar... [email protected][signature][hline]Sanitar UO Shard STaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Rica ederim hepimiz bi ekolüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 AruzieL seni msn listeme ekledim. Başka bir sorun olursa oradan bulursun tamam mı?[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tamamdır hersey ıcın tesekkurler .... Faust msn de gorusuruz...[signature][hline]Sanitar UO Shard STaff [Bu mesaj AruzieL tarafından 15 Temmuz 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tamam AruzieL beklerim ;)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar