TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu eleman zamanında sınıf arkadaşımdı. sonra ders kasıp amerika'ya falan gitti. amerika'ya gidilir de, fotoğraf çekilmez mi? çekilir. e feysbuka koyulmaz mı? koyulur. bende gördüm, affına sığınaraktan giriştim photoshop ile. şöyle bişey oldu; http://img13.imageshack.us/img13/3632/ehehef.jpg ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sağ alttaki eli silsen daha da kral olur ama iyi baya sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şey gibi belli oluyor ilk anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 soru cevap anlatışına hayran kaldım askdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nileppezdel said: Sağ alttaki eli silsen daha da kral olur ama iyi baya sesli güldüm :D ne bileyim, orijinal kalsın istedim. ;D tinkibinki said: şey gibi belli oluyor ilk anda haliyle abi. kol gibi dicem de, kol zaten. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yok o anlamda demedim abi. şey gibi belli oluyor taam amaç o ama ilk anda şey gibi de belli oluyor yani when you see it olmuyor pek en başta direk gözüküyor. ama güzel. emeğe saygı artı rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bengayet sonra gördüm valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 işte teşvik edici cümleler, eleştiriler bunlar hep. ne biliyonuz belki bi mindfuck'çı doğuyo. yani. fsd. eyvallah hacı. repini verdim. tinkibinki said: yok o anlamda demedim abi. şey gibi belli oluyor taam amaç o ama ilk anda şey gibi de belli oluyor yani when you see it olmuyor pek en başta direk gözüküyor. ama güzel. emeğe saygı artı rep. heya, anladım zaten. hani when you see it'in when kısmı çöp oluyo. çünkü direkt idrak ediliyo ilk bakışta. profesyonel olarak uğraşmadığım için mazur görün gari. gönül isterdi ki 5-10 kişi poz verelerdi. ortam kalabalık olaydı... 2-3 gariban gitmiş onlar da, n'aapsınlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 altta şey sarkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 çantanın şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Böyle, tevbe estafurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 pipi BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 pipi ban sebebi değil. pipi sevimli ufak bişey. daha büyük bişey olursa sakıncası var. dasdfsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://shitbrix.com/unmoderated-mindfuck/share/guy-in-washington-dc shitbrix'e up'ladım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 büyük harflerle MINDFUCK yazıp sonra when you see it you'll shit bricks yazıcaksın alta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 valla bilemedim o kadarını. pipi görmüş zavallı bi insan evladıyım sadece. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ee olayı penis mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi insanlığın varoluşunun sebebi o penis. öyle "sadece" gibi kelimelerle aynı cümlede kullanmazsak hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abilify said: Ee olayı penis mi sadece? Olmadı cidden. Fail.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar