Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 İnsanların derdine derman olmayın arkadaşlar, bırakın kendi dertlerini kendileri çözsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ShadowFury said: çözümün değil problemin bir parçası olmak daha eğlenceli. hhahah kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bella said: dasaaa said: ne yaparsan yap kimse kıymetini bilmez. haklı. kıymetini bilen insan çok azdır. 9876 kere dinlersin bi kere dinlemezsin kötü olursun. en baştan sallamicaksın. haksız.Daha iyi bir genelleme için: İnsanına göre dert dinlemek gerekir.Derdi anlatmanın da bir adabı var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bir kere inat ettim lafını kesmeden müdahale etmeden dinleyecem dedim, dinledim tam 45 dk boyunca kuafor yüzünden saçının kestane kızılı değil bilmemne kızılı olduğunu anlattı.. bi daha dinlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kendi derdiniz bitti de milletinkini mi dinliyonuz. dertsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 di'ye çok katılıyorum ben. dinlersin, çözüm üretirsin falan ama çözümü sende değil karşındakindedir. Sen naparsan yap karşında ki adam kafasını değiştirmediği sürece yapcak hiç bişe yok. Ayrıca dinlresin dinlersin, sonra bi kere dinlemezsin sen kötü olursun. Başkalarının derdini dert edinmeye gerek yok, dinleyip geçmek fazla takmamak lazım. İnsan önce kendi dertlerini çözmeli, sonra başkalarına bulaşmalı =) ayrıca bırakın psikologlar para kazansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 naapıosun cnm :) neyse hemen konuya giriyorm blgsyarım bozuldu yrdm edersen sewinirim çok çok soaaaal :):):):):):) MSNimde böyle cins mesajlarla gelen tipler var, dertlerine derman oluyorum sürekli çok acı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 derdime derman cokolat kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 derdime çare,baytarım yok. dengeme destek ,tut ki durayım. $afak güneşin fermanı,geçer acı-tatlı sayılı zamanın sancısı. ama... melek bir yandan,şeytan bir yandan. başım zindan yokluk var ,bu kaçıncı şikayetim bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar