fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://aranes.files.wordpress.com/2009/08/the-lost-symbol.jpg http://www.thelostsymbol.com/main.html çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 banane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 öyleyse sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "peder zickler" said: banane ? sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ciktigi gun aldim okudum, cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çıktığı gün bugün olm. bugün mü alıp okudun ayrıca bu pazar kilisede seni bekliyorum peder. geçen pazar göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Türkçe versiyonu bugün çıktı, İngilizcesi çıkalı bayağı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o zaman ingilizcesi olan arkadaşlardan özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fede said: o zaman ingilizcesi olan arkadaşlardan özür diliyorumçok naifsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 benim ingilizcem yok ama hafiften kırılmadım değil açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arkadaşlar edebi bi konu tartışıyoruz lan şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 anadilim ingilizcedir, bayagi kirildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 konusu (ben bilmiyordum) Melekler ve Şeytanlar Da Vinci Şifresi ve Dijital Kale ile bir dönem beynimizdeki trafiği Maslak trafiğine çeviren Dan Brown'ın yeni kitabı geliyor. The Lost Symbol 15 Eylül'de tüm dünyada piyasaya çıkacak. Bazı kaynaklar 5 milyon adet baskı yapılacağını belirtiyor. Yapar normaldir. Çıkış tarihi hakkında elbette üzüldüm ama sevindiğim tek nokta yazın plajlarda "40 yıllık ömrüne ancak 2 kitap sığdıran büyülü" ellerde görmeyeceğiz Dan Brown'ı. Hani "Ben okurum aydınım" tripleri. Yalan. Sorsan Mevlana'yı dans hocası zanneder. Ek olarak; bu kitaptan evvel "The Solomon Key"i çıkartacaktı Dan Brown. O kadar uzattı ki fanatiklerinin ağzından salyalar akıyordu artık. O proje iptal oldu yerine ağababası geliyor işte. Konu yıllardır ilgilendiğim konu olan masonluk üzerine temelli. Melekler ve Şeytanlar'ı da bu yüzden sevmiştim. Hala birçok forumda (bilişim bazlı) nickname olarak Illuminati'yi kullanırım. Sevdiğimden değil ilgilendiğimden tabi. Dan Brown'ın eserlerinden sadece İhanet Noktası'nı okumadım. Konusu nedir tavsiye edilirmi yorum bırakınız. The Lost Symbol Eylül'den önce gelmez umarım.. "Amerikan topraklarında geçen ve Başkent Washington'un gizli tarihini anlatan bir hikayemiz var. Hikayeyi tarihin en eski kardeşlik örgütü mason'ların içine yerleştirdim.." not=tamamen çalıntı bilgidir kaynak İnternet İs For ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Fede herkesi kırdın! mutlu musun şimdi ha söyle mutlu musun'''''!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://video.turk.net/video/izle/32296/Brown--Kayip-Sembol--kitabini-imzaladi---ISTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 cidden cok ktou bu arada kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kötü mü?Kitap inanılmaz iyi bence özellikle sonunda WTF!!! oluosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 İngilizcesini alıp ingilizce bilmediğimi öürenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tinkibinki said: İngilizcesini alıp ingilizce bilmediğimi öürenmiştim. ahasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 taşıdım. fedenin karalama defterinde de postu bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bir şey para getiriyorsa sonuna kadar sömürülmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar