Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ahem ohom guhum... Madalyalar artiyor, ve mukemmel projemiz Lyricz sarki sozu ekleme madalyalarimiz cikti, ilk madalya 1000 sarkidan basliyor, sadece 3 kisi de var, HellHound, Wastiskas ve Bendeniz Volfied, ama sizde de kolaylikla olabilir, sarki eklemek gercekten kolay. Once albumu yolluyorsunuz ve sarki sozlerini comment olarak tracklist gibin ekliyosunuz, ve biz onlari bos lirikle falan albüme bagli olarak yolluyoruz. Ekledikten sonra siz bos sarkilara correction verircesine sozlerini yolluyorsunuz, ve biz de size Thanks to bla bla yi ekleyip sarkiyi ekliyoruz. Ve size +1 veriyor. Gerçkente basit, biz HellHound la bir gecede 600 şarkı ekledik, benim tek yaptigim sey kabul etmek ve albümleri eklemek, gerisi size kalmis. Hadi bakalim![hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hadi aska gelelim cistas cistas sarki ekleyelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hehe mantıklı bi amblem için gecede 70.000 şarkı yollayan adamlar çıkarsa şaşırmayın[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 uhuuu uzun iş... bulacam gönderecem doğrulayacanız geri göndereceğiniz ohooo[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 BEN O MADALYADA NE OLDUĞUNU ANLAMADIM AMA CEYLAN MI VAR ? (:[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Nota o[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 gaz oldum! c/p'siz şarkı yolluyorum o derece gaza geldim :P[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Yaw Hammerfallun Crimson Thunder albümünü ben açtım tüm şarkıları gondrdim ama sadece bi sarkıda benim ismim var:hrr:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Khirsah şööle bi sorun oldu o gün, HellHound da tam o sırada yolladı, onunki 17:14 dü, seninki 17:15 di. İlk olanı aldık, gerçi Doggy e sordum, onun içins orund eğil o kdar, istiyosan bir daa yolla senin adına geçiriyim, ama açıp değiştiremem Kirsah yolladı diye. Ya da bir dahakine albüm takır olarka yollayacaksanız önce bi mesaj PM sisteminden, ben anlarım başkası yollarsa decline ederim.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ben anlamadım şimdi albüm yollayınca o zaman +1 alıoruz sadece ? yanlış mı anladım ? yanlış anlamadıysam siz nası aldınız 1000 tane albüm mü submit ettiniz hiç sanmıorum ben yanlış anladım veya sen yanlış söyledin o zaman[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Sanar isem ki albümler 1 puan veriyor, içlerindeki her şarkı ayrı bir puan veriyor.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 sozunu yolladiginiz $arki sayisi belirliyor kac $arki yolladiginizi. adi ustunde; yolladiginiz $arki sayisi. ama $oyle; genellikle albumlerle birlikte yollaniyo $arkilar :) once album yollaniyo, sonra album eklendkten sonra da $arkilari :) lyricz 'de my profile kismindan kac $arki/album yolladiginizi gorebilirsiniz[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Peki yolladığımız albumun kendisi de +1 veriyo mu:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 30 April 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Volfied, 29 April 2003 06:40 tarihinde demiş ki: Sanar isem ki albümler 1 puan veriyor [hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar