unac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=190873661319&ref=ts üye olun la lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tayt + ugg = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 toggie said: tayt + ugg = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Hakkaten ben lisedeyken başladı bu tayt modası ya şimdi düşününce farkettim. Bitmek bilmedi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kadinda kasesini ortaya cikaracak tayta hic bir zaman hayir demem ve ugglu kompinansyonda da kisiye katlanma derecesi kisinin sahib oldugu kaseye bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 moda olayına karşı olsam da, bu konuda sana hak veremeyeceğim. kimisi hakkaten çok yakıştırıyor tayt olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 güzel duruyor aslında. bir de şey olayı var. şimdi bi arada göbekli, çatlak göbekli kız-adamlar (ki onlar çirkinlikte ile bakkal ismet ile aşık atarlar) göbekler açık geziyorlardı.. bu kötüydü hani.. ya da götten bacaklı, kısa boylu kızlar mini etek giyip bariz gözlerimize tecavüz ediyorlardı. ama tayt daha kapatıcı. kötüyse de kapatıyor işte! lafım götten bacaklı kızlara.. lütfen, yalvarıyorum.. lütfen o tombul, çirkin ve deforme olmuş bacaklarınızı millete göstermeye çalışmayın! gerçi vize haftalarında giyebilirsiniz.. o zaman hayattan soğuyup derse verir üniversite gençliği kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 dasaaa çok önemli bir konuya parmak basmış. daha bugün gene konuştuk arkadaşlarla. mini etek olayı bir komiteye falan bağlansın. herkes giymesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tiyatro çalışmalarında mecbur hep taytlayız ühü ben tayt =( =( YA BEN ÇIT ÇITLI BADİYE KARŞIYIM ASIL NEFRET EDİYORUM ONDAN ÇEKTİĞİMİ HAYATTA HİÇBİR ŞEYDEN ÇEKMEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o çıtçıtlı zamazingo ehuehuehu çıkartmak dert.. heuahuahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tayt giyen erkekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 onlar erkek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 içlik o tayt değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çok gey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 zenci üye war lamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 zenciyle tayt'ın bir arada olduğu bir ortamda ı hıh yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bazen çok güzel duruyor, güzel bir bayanda doğru giysilerle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 mesela ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tinkibinki said: Bazen çok güzel duruyor, güzel bir bayanda doğru giysilerle birlikte. "güzele herşey yakışır" mıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Tayta bakmayın arkadaşlar içindeki çirkinse yapıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 deadea said: tinkibinki said: Bazen çok güzel duruyor, güzel bir bayanda doğru giysilerle birlikte. "güzele herşey yakışır" mıydı o? yoo her güzel kıza da yakışmıyor. Dediğim gibi kompozisyon güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bacaklar bi kere ne sıska ne obez olucak ozaman tayt yakışıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o gerdirmeli taytlar kesinlikle yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 üstte şık, sırıtmayan bi tunik, popo gözükmeyecek ve bacaklar güzelse neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bi kere tayt giyince istediğin kadar yemek yiyebilirsin, muhteşem bi olay. Kısa ve/veya kalın bacaklı olanların giymesi önerilmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar