nopel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Beyler. Parablow Scripti Nebula İle Geldi. Ama Ben Onu Oyunda Çalıştıramıyorum. Arkadaşla Denedik Olmadı. Birde Nebula İle Sersemletme Gelmedi Biriniz Sersemletme Scpsini Yollarmı Msn me. Msn Adresim [email protected].
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 zaten nebula scripterinda sersemletme scpsi oldugunu zannetmiyorum bu arada nasıl parablow scripti calısmadı ??
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 event scpsi events klasorunde spearlara falanda On=@Equip ın altına eventini adama vericeksin olucak biticek calısması lazım bundan sonra
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sersemletme scpsi de zaten yok Nebula'nın Ocak sayısında :P
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şubat sayısında vardı :-) www.sphere.gen.tr burada aradıkların var.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems|
Öne çıkan mesajlar