Zeppos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yeni Bir Server Acılacak Yakında Server'a Staff Olarak Girmek İsteyen Varsa [email protected] Msn'im...Ankaradan Olursa İyi Olur Birde Webmaster Arıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 valla pek isim yapmamıs olsada zeppos un bulundugu serverda sonuna kadar emegimi esirgemem. her zaman da zevkli olmustur ta nebula dan beri tanıyorum bu arkadasımı. bu serverin da adam gibi olacagına inanıyorum.. kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ehe, owner oturacak staff'a spawn koydurup banlayacak. Arama bölümüne gir, "staff olmak istiyorum" diye arat sonuç çıkacaktır. Ama hemen staff istiyorsan .add i_staff_black işini görür 8-)[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gogel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Clark_Velorien Sana Katılıyorum +1111111111 Zeppos'sun Serverda Oynamak Ve Yararlı Olmak İsterim Bende!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 zuhauhauahuah .add i_staff_black :-p içimden bir ses burda bir fake olayı var dio ama ....[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Temmuz 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 noir cok mu ii oldu bi harita bi client le olcak is degil bunu da bildireyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Faust Yanlıs Düsünüyorsun Okuduğun Kadarıyla Ankaradan Yazıyorum Hem Adamla Tanıscam Sonra Banlıyacam Spawn İşi Geceleri Ben Koyacağım İlgini Cekerim Tüm İşi Owner Ceker [GÖZÜNÜ AC]!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
never Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Falla Zeppos un oldugu serverda bende oynamak isterim.Kendisini Çok İyi Tanırım.Serverda Gercekten İlgilenir.Yani Staff Lara Spawnları Koydurduktan Sonra Banlamas.Ki Böyle Biri Deildir.Ayrıca Zepposun Oldugu Yerde Edit Olmas.Onun Oldugu Yerde Ben Hiç Edit Görmedim.Suçsuz Yere Kimseyi Banlamas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bize Başarılar Dilemek düşer Server count 654654 :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bir cok server acıldıgından dolayı artık serverlara elestiriler daha fazla yapılmaya baslanmıs ve bu elestirilerin derecesi biraz daha artmıstır buna bence haklarıda var ve eger biri gelipte buraya server acıyorum staff aranıyor diye gelince insan dusunmeden edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bir tıkla bana.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Topic içinde kaç fake account var acaba? Yada ayarlanmış kişiler hmm[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Lyn bende aynı şeyleri düşünmüştüm :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar