mamothus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 uls. per. okl. ve egt. mrk. kom. Gaziemir/İZMİR Yd. Subay.. evime de (ayvalık) 2 saat, ayni yere gelen varsa pm atsın..
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fenris said: K.K. LOJ. K. MÜHT. K. K.LIĞI KIRIKKALE kısa dönem er. SALİİİİİHHHHHH!!! tutturdun lan. ABİ YOK BÖYLE BİŞEY AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HOŞGELDİN SENCERİM AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 5'İNCİ KOR. ULAŞ GRN. K. ZH. SV. TB. K.LIĞI ULAŞ/ÇORLU TEKİRDAĞ kısa dönem / er olduk olm. yok mu tertip? :)
keldron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sınıf: Piyade Statü: Er Kabul toplama merkezi:7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Eğitim Merkezi:2'NCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI LİCE DİYARBAKIR Osman Baydemir'e selam ederim.Hakkınızı helal edin sddfs. Not:Bu arada bir arkadasa Sivas cıkmıs,gecen kıs samimi bir arkım o ikiztepeler denen yerde askerlik yapmıstı.Allah ona da kolaylık versin.
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 JackHammer said: Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Kuzenim orada yapmıştı, giderken bi tanıdığı 2 tane bere al demiş. Yatarken giyersin..
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Selam, Herkese hayırlı olsun. Birisi Sivas için üzülüyordu ama kim olduğunu unuttum. İçi rahat olsun, sadece derdi soğuk olacak. Saygılar.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 JackHammer said: Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hadi hayırlı olsun can. Konuşuruz zatende yengemin yeğenide oraya çıktı.
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 1 tane mi güneydoğu çıkmış ya kim gidio bu güneydoğuya peki abi ? bu arada geçmiş olsun hayırlısı olsun
sharky Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Su gidenleri tek bir mesajta toplasaniza yav. Kim nereye cikmis gorelim, hem belki ayni yere cikanlar vardir, kaciriyorlardir.
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aquila said: A.K.LIĞI bu ne lan, terbiyesizlik bu tsknin yaptigi. Alay Komutanlığı
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paramecium said: Selam, Herkese hayırlı olsun. Birisi Sivas için üzülüyordu ama kim olduğunu unuttum. İçi rahat olsun, sadece derdi soğuk olacak. Saygılar. Selam, Ben üzülüyordum. Saygılar,
balon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Hepinize hayırlı teskereler. sağ sağlim dönün inşallak. Serdar'cım sana da hayırlı teskereler,öpüyorum. Sivas sadece soğuktur başka bir sıkıntın olmaz sanırım .
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hayırlı teskereler herkese. sağsağlim donun hepiniz inşallah.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Selam, Prawler said: Selam, Ben üzülüyordum. Saygılar, Giden arkadaşlarım vardı Sivas'a, gayet memnunlardı. Elbette insan faktörü ama Kilis gibi bir yerde yapmış biri olarak şanslı olduğunu belirtmek isterim. Hele ki küçük bir yer ise değme keyfine, disiplin diye falan sıkmazlar bile :) Saygılar.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 LAN! ilk mesaja toparladım gördüklerimi.. yazmadığım varsa buraya eklesin kendini.. Ha unutmadan gittiğiniz yer her neresiyse kesin "sürgün yeriymiş abi! adamın anasını ağlatıyorlarmış!" geyikleri mevcut sanırım.. allah yardımcınız olsun, sağ salim dönün inşalla
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 gene son sayfada kalmışım.. :( koydum buraya da, görünsün diye.. hem de yollanmış mesajlara +1 yazıyor olm! dasaaa said: LAN! ilk mesaja toparladım gördüklerimi.. yazmadığım varsa buraya eklesin kendini.. Ha unutmadan gittiğiniz yer her neresiyse kesin "sürgün yeriymiş abi! adamın anasını ağlatıyorlarmış!" geyikleri mevcut sanırım.. allah yardımcınız olsun, sağ salim dönün inşalla
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kısa Dönem Sınıf:Bakım K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 3'ÜNCÜ MÜHT. K. YRDC. 32'NCİ MÜHT. BL. K.LIĞI ERZİNCAN
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 vatan size emanet gencler
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Joker said: Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı K/M OBÜS ATIŞ TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA oha ilk mesaj. uzun dönem mi istedin?
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 delimanyakcapkin said: vatan size emanet gencler ya bize emanette yol parası 8,9TL Uçak olmuş 214ytl allahınız yokmu lan.!
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mr_Hand said: Joker said: Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı K/M OBÜS ATIŞ TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA oha ilk mesaj. uzun dönem mi istedin? evet zaten bilg. müh kaçarım yoktu :P
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 uçakla gitmeyecen ozaman varsa tren yoksa otobüsle gidecen bilader
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 lol iyi bi arkadaşımda aynı yere çıkmış. branşı çok hafif değişik sadece, ben top atıcıyım o top gözlemci :D
Öne çıkan mesajlar