Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Kısa Dönem Askerlik Dağıtım Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Prawler said:

said:
Kuvveti Jandarma
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SİVAS İL J. K.LIĞI SİVAS

Bana da bir helal team gelsin...
Sağlam bozuldu ya sinirler.
İskenderun beklerken gelene bak.

abi sıkma canini daha gitmeden görmeden
Mesaj tarihi:
sözlükten baktığım ilk entry

istanbulda kagithane civarinda konuslanan askeri kisla. 4000 e yakin askeri barindiriyor. sürgün yeri.

kısa dönemlerin davul zurnayla karşılandığı sonrasında ise fecii halde sikildiği cehennemin dibi.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

sözlükten baktığım ilk entry

istanbulda kagithane civarinda konuslanan askeri kisla. 4000 e yakin askeri barindiriyor. sürgün yeri.

kısa dönemlerin davul zurnayla karşılandığı sonrasında ise fecii halde sikildiği cehennemin dibi.

Hababam Sınıfı Askerde'nin çekildiği yer, gerçi fazla bişi görünmüor ama.
TEM den Kemerburgaz çıkışından çıkıp Kemerburgaza doğru giderken yolun sağ ve sol tarafını kaplar. Girişinde kocaman bi tank var. Geçerim önünden sık sık.
Mesaj tarihi:
Nalorifein said:

ya bırak entryi filen ne aldırıyosun o hanım evlatlarina sen kısa dönem beklerken uzun dönem komando cıkan izzeti unutmayalim şükredelim ahmet git yat okuma sacma sapan şeyler

ahah bro'm straight up ahmet diyordu, ahmet kendine gel.
gayet guzel yerler cikti.

abi o degil de
GEMİLERDE TALİM VAR,
BAHRİYELİ YARİM VAR

denizci
CIIIT.
Mesaj tarihi:
Cons said:

lan ben kesin hakkari dağ komandoya düşerim kodumun RNG si yüzünden. mace stun bana proclar.

abi %20 evasion ve radiance varken adam rampanın altından 2 kere lightining procladı bana ben napayım?
Tank altında kalıp ölcem bariz.
Mesaj tarihi:
Cons said:

lan ben kesin hakkari dağ komandoya düşerim kodumun RNG si yüzünden. mace stun bana proclar.

Gel goçum gel,karşılarık ayıb ettin,sana bi çayda söylerim torunum gel yeter ki :=)))))))
Mesaj tarihi:
0ne said:

Cons said:

Gel goçum gel,karşılarık ayıb ettin,sana bi çayda söylerim torunum gel yeter ki :=)))))))

:=DDDDDDDD
  • Yeni Oluştur...