Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 adama hasdal cikmi$ ya. oldu olacak fenerbahce ciksaymi$.
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Prawler said: said: Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SİVAS İL J. K.LIĞI SİVAS Bana da bir helal team gelsin... Sağlam bozuldu ya sinirler. İskenderun beklerken gelene bak. abi sıkma canini daha gitmeden görmeden
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 prawler evet bozma moralini hemen. =)
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sivas sadece soğuk yoksa büyük bir handikapı yok bildiğim kadarıyla.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sözlükten baktığım ilk entry istanbulda kagithane civarinda konuslanan askeri kisla. 4000 e yakin askeri barindiriyor. sürgün yeri. kısa dönemlerin davul zurnayla karşılandığı sonrasında ise fecii halde sikildiği cehennemin dibi.
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ya bırak entryi filen ne aldırıyosun o hanım evlatlarina sen kısa dönem beklerken uzun dönem komando cıkan izzeti unutmayalim şükredelim ahmet git yat okuma sacma sapan şeyler
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bu acemi seysi di mi, bikac ay sonra buradan yeniden bi yerlere gonderiyorlar? asil onemli olan o sanirim?
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 öleymiş galiba. abimde diyo tek korkum acemilikten sonra başka yere göndermesinler. izmire gidebilme ihtimalim var falan dedi, dedim bunu başka yerde söyleme döverler seni.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Vingthor said: iskenderun'un nesi helal be. bir tanıdık gitti birde 15 ay yaptı o iskenderun'da. iskenderun sürgün lan sensin surgun
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Lopeth said: sözlükten baktığım ilk entry istanbulda kagithane civarinda konuslanan askeri kisla. 4000 e yakin askeri barindiriyor. sürgün yeri. kısa dönemlerin davul zurnayla karşılandığı sonrasında ise fecii halde sikildiği cehennemin dibi. Hababam Sınıfı Askerde'nin çekildiği yer, gerçi fazla bişi görünmüor ama. TEM den Kemerburgaz çıkışından çıkıp Kemerburgaza doğru giderken yolun sağ ve sol tarafını kaplar. Girişinde kocaman bi tank var. Geçerim önünden sık sık.
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Nalorifein said: ya bırak entryi filen ne aldırıyosun o hanım evlatlarina sen kısa dönem beklerken uzun dönem komando cıkan izzeti unutmayalim şükredelim ahmet git yat okuma sacma sapan şeyler ahah bro'm straight up ahmet diyordu, ahmet kendine gel. gayet guzel yerler cikti. abi o degil de GEMİLERDE TALİM VAR, BAHRİYELİ YARİM VAR denizci CIIIT.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 beğenmedim ben şöyle deniz kenarı bişey çıksaydı kumsallı vs
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 artık her limanda bir* sevgili *optional
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi VAN İL J. K.LIĞI VAN uhuh varmı benle van yolucusu :/
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Nalorifein said: artık her limanda bir* sevgili *optional lan.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 herkese gecmis/hayirli olsun, hayirli teskereler, tez gidin tez gelin.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 lan ben kesin hakkari dağ komandoya düşerim kodumun RNG si yüzünden. mace stun bana proclar.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 iskenderunda denizci olan/olmuş olan var mı
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Cons said: lan ben kesin hakkari dağ komandoya düşerim kodumun RNG si yüzünden. mace stun bana proclar. abi %20 evasion ve radiance varken adam rampanın altından 2 kere lightining procladı bana ben napayım? Tank altında kalıp ölcem bariz.
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Cons said: lan ben kesin hakkari dağ komandoya düşerim kodumun RNG si yüzünden. mace stun bana proclar. Gel goçum gel,karşılarık ayıb ettin,sana bi çayda söylerim torunum gel yeter ki :=)))))))
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 orcun sana pembe tezkere verirler sikma canini.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 0ne said: Cons said: lan ben kesin hakkari dağ komandoya düşerim kodumun RNG si yüzünden. mace stun bana proclar. Gel goçum gel,karşılarık ayıb ettin,sana bi çayda söylerim torunum gel yeter ki :=))))))) :=DDDDDDDD
Öne çıkan mesajlar