Zegna Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 elaidiyi ziyarete gittim salı gunu. sayemde egitimden yırttı komutandan ızın aldık :) dıgerlerı egıtım yaparken 2 3 saat muhabbet edıp sigara ictik aliyle. rahatı yerinde baya. 8 ocakta yemin toreni var.
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dory said: biz de doujumu dun gece bindirdik otobusune istanbula ordan ucakla adanaya ordan otobuslen iskenderuna gecicekti. basarmis saclarini da kestirmis =P cok merak ediyorum aslinda. neyse muhtemelen bugun cok yorgun olur ve yerlesme falan surer yarin konusurum nasil baslamis bahriyelik soylerim =) 155! İskenderun bahriye'de benim de kankutum.
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kocaeline cikti doucuğum bebegim bahriyerlim usta birligi icin rahat yer diyolar bursaya falan da yakin, ankaraya da yakin, rahat rahat gorurum ustabirligine gecince.
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 şu an hani usta birliği için nereye gidecekleri belli yani hıms. Benim de aramam lazım elemanı.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 biletler geldiii fiyuuuuuuu biletimi aldım bende. "SAW" yazıyor biletimde hehe bir tane toprağım geldi safranbolulu, birde kız arkımın akrabası geldi. bu kadar denk gelir :) ŞAFAK 22 gocunma yok :p
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Prawler said: 15 gün geçti. Yeminimi ettim, evcime çıktım. Daha 5 ay var böhüü... :'( aynen ben de.. jandarma olunca iki hafta sonunda ettik yemini. yalnız bizi tükettiler 2 haftada, eğitim için biraz ters bir bölük sanırım.. sert geçti bayağı. zaten mersin diye gittim. çamlıyayla'ya düştü acemiliğim, torosların etekleri. mersinle alakası yok. neyse, yarın yine teslim olmacalar.. sonra görüşürüz =(
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 acemilik bitti sonunda. sonunda......
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 o ne lan öyle 15 günde yemin filan. siz ona acemilik mi diyorsunuz? şafak burdur bizimde darılmak gocunmak yok.
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 1 haftadan sonrası koymuo artık zaten hepsi aynı, komple aldığım için bi kere, rahat ediyon sdıfh
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sizin ordaki kısaların çıkış günü görürüm seni dsadsa bizde zamanında öyle diyoduk, tek kerede alamıyormuşsun yani. denetlemelerde bu dediklerimi hatırlarsın :( 19 gün kesintisiz mesai yaptık. felaketti yani. anlatılmaz yaşanır
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Komando palas da son haftamız. İlk sporu dün yapabildik sdflşk Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Poşet askerlere özel bir marş bestelemiş bizim uzman çavuş, gülme krizlerine girdik. yalnız van diye gittik de burası çok rahat, yatmaktan sıkıldım, gün geçmiyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: sizin ordaki kısaların çıkış günü görürüm seni dsadsa bizde zamanında öyle diyoduk, tek kerede alamıyormuşsun yani. denetlemelerde bu dediklerimi hatırlarsın :( 19 gün kesintisiz mesai yaptık. felaketti yani. anlatılmaz yaşanır o 15 günde ne çektirdiler bir ben bilirim.. mersin dedim ama bizi tükettiler.. ama usta birliği rahat geçer diyorlar. hayırlısı. paticik'e selam, askerliğe devam. haydin öptüm sizi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 anaa negüzel reşadiye tarafında fln mı? tokatın neresi?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 van yatış bunu herkes diyor burda :p 15 gün ne yapmış olabilirler :p bi de onu 28 gün çekmek var 50 derece sıcakta :p
fenris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kırıkkale de acemilik bitti. şimdi ustalık ankara migyen de.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ankara`da bir şeye ihtiyacın olursa söyle, temin ettiririz.
khala Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Acemilik bitti çok şükür. Ege Ordu Komutanlığı'nda yapıldı yemin törenimiz ardından evciye çıktık 3 gün kafa istirahatı iyi gelicek.
fenris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dreagloth said: Ankara`da bir şeye ihtiyacın olursa söyle, temin ettiririz. saolasın. ankara nın dışında sanırım gideceğim yer. ya kaede nin olduğu yerde acemi olmam şahane oldu. evci çıktım, ondayım şimdi :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 benim sivasa giden arkadaş sivasta eğitim çavuşu olarak kalmış AHAHAHAHA hayır adamın karakterinde de öyle topluluğa karşı hakaret etmek fln yok bakalım napacak yazıcı olmak için bi gıdıklas aoradakileri :P ama allahtan gi,tmeden önce eğitim çavuşu olursa ne yapması gerekt,iğine dair kısa bir brifing almıştı ehe
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 MAGGOTSın türkçesi ne oluyorki SOLUCANLAR mı
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 JackHammer rahat biyere çıkmış. abim yaptı orda acemiliğini, kısa dönemler için oldukça iyiymiş sdf
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 askerlikten soğutan 28 günün ardından eve geldim.. en kötüsü geri döneceğimizi bilmek.. beddua için : "İnşallah askerliğini Tekirdağ - Saray'da yaparsın"
Öne çıkan mesajlar