Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Düzenleme/dasaaa: Joker said: Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı K/M OBÜS ATIŞ TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA Elaidi said: KR. HVCL. K. 1'İNCİ KR. HVCL. A. K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA fenris said: K.K. LOJ. K. MÜHT. K. K.LIĞI KIRIKKALE kısa dönem er. Xenocide'ın abisi said: KR. HVCL. K. 1'İNCİ KR. HVCL. A. K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA ahanda bundan çıktı işte fir3blad3 said: manisa piyade kısa dönem. wildpervert said: Aday Nu. 87800 Adı ve Soyadı DOĞU GÜRDAL Baba Adı ERSİN Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Prawler said: Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SİVAS İL J. K.LIĞI SİVAS Lopeth said: Aday Nu. 22286 Adı ve Soyadı AHMET Baba Adı HALUK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI HASDAL İSTANBUL Lan negzel istanbul be.. Flameoffear said: Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi VAN İL J. K.LIĞI VAN raq said: 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ maxigenous said: Kuvveti: Kara Kuvvetleri Sınıfı: Topçu Statüsü: Kısa Dönem Er Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ Ractamainus said: Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MERSİN İL J. K.LIĞI MERSİN İÇEL khala said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Ulaştırma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EGE OR. LOJ. BŞK. ULŞ. OTO TB. K.LIĞI HACILARKIRI İZMİR mamothus said: uls. per. okl. ve egt. mrk. kom. Gaziemir/İZMİR Yd. Subay.. JackHammer said: Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA keldron said: Sınıf: Piyade Statü: Er Kabul toplama merkezi:7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Eğitim Merkezi:2'NCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI LİCE DİYARBAKIR Mr_Hand said: Aday Nu. 39831 Adı ve Soyadı OĞUZ GÜLBAY Baba Adı ÜMİT Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ KOR. ULAŞ GRN. K. ZH. SV. TB. K.LIĞI ULAŞ/ÇORLU TEKİRDAĞ Amonn said: Kısa Dönem Sınıf:Bakım K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 3'ÜNCÜ MÜHT. K. YRDC. 32'NCİ MÜHT. BL. K.LIĞI ERZİNCAN function StartBox(obj,evnt) bingildak said: Aday Nu. 35175 Adı ve Soyadı CEM POSTACILAR Baba Adı HALİL Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA başka varsa yazsın beni unutmuşsun diye. ekleriz..
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Hadi bakalım dökülün,nerelere gidiyonuz.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı K/M OBÜS ATIŞ TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 elaidi: KR. HVCL. K. 1'İNCİ KR. HVCL. A. K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA
fenris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 K.K. LOJ. K. MÜHT. K. K.LIĞI KIRIKKALE kısa dönem er. SALİİİİİHHHHHH!!! tutturdun lan.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abime ankara kısa dönem çıktı heheh
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Cons said: elaidi: KR. HVCL. K. 1'İNCİ KR. HVCL. A. K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA ahanda bundan çıktı işte
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hepinize hayirli olsun hadi sirada lopeth
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bunlar acemilik birlikleri burada kalabilirsiniz de çevredeki başka bir bölüğe gidebilirsiniz de hepsi acemilikte belli olacak sağ ve salim dönmeniz dileğiyle
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 adı ne tanışıp kaynaşsınlar. birlik olup tskyı içten çökertsinler.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Aday Nu. 87800 Adı ve Soyadı DOĞU GÜRDAL Baba Adı ERSİN Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 wildpervert said: Aday Nu. 87800 Adı ve Soyadı DOĞU GÜRDAL Baba Adı ERSİN Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Bir onceki donemden arkadasim burdan Izmir'e gitti.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 SİVAS İL J. K.LIĞI SİVAS CENDERMEEE CENDERMEEE
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ya net gitti hasta mıdır nedir Aday Nu. 22286 Adı ve Soyadı AHMET Baba Adı HALUK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI HASDAL İSTANBUL
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi ekşide bilgi bulamadım ben birliğime dair ya.
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Lopeth said: Ya net gitti hasta mıdır nedir Aday Nu. 22286 Adı ve Soyadı AHMET Baba Adı HALUK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI HASDAL İSTANBUL oh be tamamen rahatladim surda odum patliyodu uzun cikcak diye warya
fenris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bende bulamadım. şimdi de ekşi açılmıyor. millet bu sefer oraya hücum etti galiba. :P
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 wildpervert said: Aday Nu. 87800 Adı ve Soyadı DOĞU GÜRDAL Baba Adı ERSİN Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY ve Lopeth said: Ya net gitti hasta mıdır nedir Aday Nu. 22286 Adı ve Soyadı AHMET Baba Adı HALUK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI HASDAL İSTANBUL Helal Team!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 said: Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SİVAS İL J. K.LIĞI SİVAS Bana da bir helal team gelsin... Sağlam bozuldu ya sinirler. İskenderun beklerken gelene bak.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 iskenderun'un nesi helal be. bir tanıdık gitti birde 15 ay yaptı o iskenderun'da. iskenderun sürgün lan
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bu İskenderun çıkanlar özel bişi yapıolar mı? Yane bi taraflarını yırtıp fln illa bn denizci olcam gibisinden bişiler diolar mı? yoksa tamamen random mu? Aynı şey havacı içinde geçerli.
Öne çıkan mesajlar