Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kosu bandı aldım oglana. ilk denemelerimiz, neyseki korkmadi bi kac gune duzenli yurumeye baslar gibime geliyor :D http://vimeo.com/8084522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahaha aklı karışmış hayvanın :D lan olm kosuorm kosuorm aynı yerdeyim diyo resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 helal olsun zegna cok güzel egitiyorsun valla. ama o yerlerin bir an önce süpürülmesi lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 cidden ne pis bi ev o öyle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yastık parcalamıs ya gece, yarın temızlıkcı gelcek dıye usendım cok temızlemeye. haftada bır bu hale getiriyo evi kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yalnız acayip asil bir köpekmiş yav. bittim triplerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sdf neye hazırlanıyor yoksa gezdirmeye üşenme olayı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahaha elindekini aldiktan sonra durup geri gitmesi, ve sonra tekrar elindekine gelmek icin yurumeye baslamasi sahaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Muzik de eye of the tiger. Eheh hanginizi gaza getirmek icin o ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hehe o isin geyigi :) froyu gaza getiren tek sey oyuncak ve mama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 açılmıyor bende video , izleyemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 izledim süpermiş fro valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hehe, çok tatlı çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o band'a yandaki notebookta oturan tanımsız objenınde cıkması lazım! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 zuahahhaahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Off Zegna gel allahaşkına benim köpeğimi de eğit ya. Ne güzel çıkıyo öle koşu bandına o. Linda'nın köpek olduğunu bildiğinden bile emin değilim ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar