ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Arkadaşlar 2 yıldır öğrenim kredisi alıyorum. Fakat Üniversite değişikliği nedeniyle kesildi. Ama ben kesilmesini istemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Telefonla kykya ulaşamadım. İstanbulda gideceğim yeri bilen falan varsa yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Zeytinburnu - Kabataş tramvayıyla giderken gülhane duragında iniyorsun sanırım. Çocuk mahkemesini sorup, yanındaki yokuştan cıkıyorsun. Tepeye ulaşınca kyk bolge mudurlugunu soruyorsun, eger degismemisse benımde garip bır durumum vardı orda halletmiştim.Cagalogluna yakın, o unlu yokusun paralelınde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Başka bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bi adres buldum. DENİZABDAL MAH. AHMET VEFİK PAŞA CD.NO:78 ÇAPA FATİH buraya nasıl giderim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 defensive yazmis nereye gitmen gerektigini, cemberlitas duraginda inersen o kadar yurumene gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ChemistryIsMyDestiny said: Bi adres buldum. DENİZABDAL MAH. AHMET VEFİK PAŞA CD.NO:78 ÇAPA FATİH buraya nasıl giderim? Kabataş - zeytınburnu tramvayı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ulan her adam ayda iki gıdım yardım alacak diye mezun olduktan sonra hayata 4-6k borçla başlıyor şu kredi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 benim 10k yaa yaa 4-6 olsa gene iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 razzRaziel said: ulan her adam ayda iki gıdım yardım alacak diye mezun olduktan sonra hayata 4-6k borçla başlıyor şu kredi yüzünden. Cok dogru. Ihtiyaci olmayan kesinlikle almasin 3-5 gelsin diye. Ben almamistim, etrafimdan gordugum kadari ile bu parayi gecim amaci ile kullanan insan yok gibi, genelde cekildigi gibi bitiriliyor. Zira kimseyi gecindirecek bir para bile degil ayda 100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar