Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi etmek?

Satanael

Öne çıkan mesajlar

Satanael said:

ya evlenicez işte işin gercegi bu. ama illa böyle bi teklifte etmek gerekiyormus :D öyle diyor.. tabikide bana maddi degil manevi teklif ile gel diye bi laf demedi.. ama o manaya getirici konusuyor işte:D yani maddiyat işe yaramıyor bu sefer :) aslında videoki güzelmiş dory :D minübüs fikride güzel ,ama okadarda degil yani :) şey yapmayı düşündüm, kutu harfler vardır. kalp şeklinde ondan yapıcam kırmızıdan :D icine beyaz led döşicem ve tersten içine folyo ile benimle evlenirmisin yazıcam.. hem böylelikle led ışıklar yanmıyorken yazıda okunamıcak ic taraftan yazdıgım icim :D falat ledleri yakınca hem kutu aydınlanıcak kıpkırmızı hemde alt tarafa yazılan benimle evlenirmisin cıkıcak ortaya :D şimki fikrim bu.. hem el emegi var :D orjinal bişi olacak piyasada istese bulamayacagı bişi :D tek taşı hazır zaten orjinal fikir bulmamı bekliyor :D

ben şeyi anlamadım. sen kıza evlenme teklifi ettin ama orjinal değil diye kabul mu etmedi? bu mu yani olay
Sosyal ağlarda paylaş

kız kısmısı o yüzüğü vermesin diye kelepçelenirken falan bile yutar benim bildiğim..

eğer kafana atarsa geri o zaman alabilirsin.. hatta havada yakala, sağında solunda çizik olmasın.

unutma, kız seni bıraktıysa değerli olan kız değil yüzüktür artık.. değerli olanı koru..

kıymetlimmssss
Sosyal ağlarda paylaş

evliliğe ciddi baktıgım için gökyüzünde paraşütle yada su altında gibi şeyler yapmazdım.maneviyat diyosan alıcaksın gümüş yüzük.mutevazi bi yerde otururken teklifini sunucaksın :)

''dürbünle bak eheheheh benimle evlnemirsin heuheue''

samimi gelmiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

tek taş yüzük olayı da ayrı bi hikaye. gerçi şimdi taş sayısı da artmış.

elması ne yapıyorlar merak ediyorum!

hiç bi müze soyan, koruma camını yüzükle kesen evli kadın görmedim daha..

kaldı ki müze soygunları da olmuyor. demek ki bu yüzükler heba ediliyor hep..

peh. keşke değerlendirilseler..

milli servetimiz gidiyor beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...