|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ben olsam Beagle alırım. Hastasıyım. Ama eve köpek alamıyoruz malesef :(. Alabilsek 1 rotweiller 1 beagle alırım. Kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bence resimdekini al ırkçılık yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kesinlikle resimdekini al pişmanlık falan duymazsın hayvan en azından eziyete çekmez illa tam ırkmı beslicen barınaktakilerde zati sana söylerler durumu safmı değilmi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bi de böyle ezilmiş olunca şımarık olmuyorlar, edepli, adab max oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 benim için önemli değil saf olması. barınaktan almak istiyodum zaten yarın gidip konuşcam zaten resimden böyle aşık olduysam canlısını naparım bilemiyorum. çok sevicem onu ben,baya baya aşık oldum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 helal sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hahah o değil de acaba ekstra bişi istiyolar mı? direkt verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 said: Barınağa Sorulacak Sorular : Köpeğinizi barınaktan almayı düşünüyorsanız aşağıdaki basit soruları mutlaka yetkililere sorun. 1 ) Köpek kayıp mıydı,yoksa getirilip terk mi edildi ? ( Kaçaklar genellikle yaşam boyu serserilerdir ) 2 ) Teslim edildiyse neden getirildi ? ( Bir çok köpeğin onunla evinize gidene kadar anlayamayacağınız davranış sorunları olabilir ) 3 ) Barınakta hiç davranış testi uyguluyormusunuz ? ( Gelişmiş barınaklar her zaman davranış analizi yapar ve raporları potansiyel alıcıya sunar ) 4 ) Gelecekteki sorunlarda yardımcı olurmusunuz ? ( En iyi barınaklar davranış sorunlarında tavsiyelerde bulunurlar ) bunları sor valla hiç bişey istemezler derler bu bilinçli alsın gitsin hemen :) bazen savsak olunca vermiyorlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bu arada bu golden üsküdar barınagındamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet üsküdar barınağında=) teşekkür ederim bu arada,sorarım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Safkan muhabbeti dönmüşte eve giren köpek çok değil 1-2 hafta içinde aileden biri sayılıyor. Hatta yeni doğmuş bebek gibi üstüne titreniliyor. Yani köpeğin ırkı sadece almadan önce konu edilir köpek alındıktan sonra artık sokak köpeği karabaşta olsa çocuğun gibi bakıyorsun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Llama said: bu arada bu golden üsküdar barınagındamı Bella dikkat et önce gidip almasın :D Yapar vallahi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yapamaz,izmirde o bildiğim kadarıyla sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ilk basta hevesle gezdirmeye cikarirsin köpegi, sonra bezmeye baslarsin. görürsün bak. hic ailenin diger bireylerine güvenme, SEN ISTEDIN KÖPEGI die basina atabilirler dsfg. iyi düsün. gerci benim olsa simdi bi tane her gün seve seve gezdiririm. fit olmaya da yardimci . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bella said: benim için önemli değil saf olması. barınaktan almak istiyodum zaten yarın gidip konuşcam zaten resimden böyle aşık olduysam canlısını naparım bilemiyorum. çok sevicem onu ben,baya baya aşık oldum sdfg Petshop değil de barınakları tercih etmen çok asilce bir hareket, saygı duydum. Umarım sağlıklı bir arkadaşlığınız olur minikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 vaniLLe said: fit olmaya da yardimci . vaniLLe said: fit olmaya da vaniLLe said: fit olmaya vaniLLe said: fit vaniLLe said: fit vaniLLe said: fit vaniLLe said: . tamam biz sizi ararız ZIHIHIHIHIHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 4 defa güncellendi............... rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 DÜNYADAKİ EN MÜKEMMEL EN ŞİRİN YAVRU GOLDENI ALDIM. SÜPER. akşam falan resim koyarım. allahım çok mutluyum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 barınaktakini mi aldın ? barınaktan köpek alanları engellemeyin arkadaşlar, durumları çok kötü orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 maalesef barınaktakini alamadım çünkü ümraniyede olan ümraniye dışına vermiyormuş.ben başka biryerde oturuyorum. üsküdardakinde de yokmuş şuan yavru köpek arayıp sordum. öncelikli tercihim barınaktı ama böyle oldu maalesef. sahibinden.com'dan buldum dün akşam. bugün arayıp gittim ve aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 seneler önce türkiyedeyken, ortaköydeki barinaktan bi köpek almistik. ingiliz cobani. almanyaya gelirken verdigimiz adam da ölmüstü :/ o geldi aklima, umarim sokaga atmamislardir of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 tuzla'da da barınak var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ortaköydeki hala duruyor mudur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 OF MÜKEMMEL! ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar