paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Selam, Mevcut pop-up blocker'ın engelleyemediği oluyor. Daha geniş kapsamlı ve ayarlı eklenti bilen var mı? Saygılar.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Aradığın şey Adblock Plus olabilir mi acaba?
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Selam, O banner tarzı sayfa içeriği için. Benim amacım amaçsızca açılan yeni sayfalar. Saygılar.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 adblock hepsini engelliyor olmasi lazim bende hic acilmiyor mesela
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 adblocka adblock filters eklentisini de eklersen sanırım o açılan popupları da %90 engelliyor.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Selam, NoScript oldukça faydalı ama o popup nereden tetiklenip açılıyor anlamadım. Tek bir yerde sorunum oluyor :( Saygılar.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 adblock adblock plus + filters noscript remove it permanently bu komboyu kullanıyorum popup/reklam derdinin oldukça büyük kısmını kaldırıyor
Öne çıkan mesajlar