nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ehehhe bana yonetici kankalarından biri evinden aldırcam seni diye msg atmıstı silmediysem mailbox ımda duruyordur hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ah futbol bölümü ah ahahahjaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ZaugnaKhaldun said: Her zaman denildiği gibi, bu gibi sorunları oturup publice taşımak yerine adminlerden birine iletirseniz hem sorununuzla daha düzgün bir şekilde ilgilenilir; hem de boşu boşuna ne kimseyi itham altında bırakmış, ne de forumda gereksiz bir tartışma başlatmış olursunuz. çok sıkıcı bir yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Banım falan yeni açılmadı açılalı çok oldu. Link vermeme ne gerek var yöneticilerin polemik yaşadığı konulara girip bakmak yeterli. Bazıları inanılmaz şekilde laflar söylüyor ve postları ertesi gün siliniyor hiçbirşey olmamış gibi devam ediliyor. Bazılarıysa aynı laflar, hatta daha hafiflerinden ötürü cezalandırılıyor. Yöneticilik bir iş demedim ki ? Hobi olarak yapılabilen birşey gayet güzel şekilde yerine getirilebilir önemli olan yapan kişinin karakterinin düzgün olması ve nitelikli bir insan olmasıdır. Bunu hobi için yapıyorum dur içine edeyim yaptığım bu işin tarzında bir mantık ve anlayışı daha önce hiç işitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 forgiver said: ZaugnaKhaldun said: Her zaman denildiği gibi, bu gibi sorunları oturup publice taşımak yerine adminlerden birine iletirseniz hem sorununuzla daha düzgün bir şekilde ilgilenilir; hem de boşu boşuna ne kimseyi itham altında bırakmış, ne de forumda gereksiz bir tartışma başlatmış olursunuz. çok sıkıcı bir yöntem Neden iki kişi arasında kalsın ve üstü kapatılsın ? Ha tmm biz bakacaz ona laflarını duyacağız başka ne olacak ? Vakit geçirdiğimiz bir platformda herşeyin adil ve düzenli şekilde işlemesi en doğal hakkımız bunu bize sağlayamayacak nitelikteki insanların açtığı platformun amacı nedir merak ediyorum. Böyle bir cevapla karşılaşmayacağımızı düşünüyorum. Bu forumu oluşturan her üyenin en doğal hakkıdır bu. İster böyle bir sorun yaşamış olsun, ister yaşamamış bu konuya destek verip yanlışların düzeltilmesi için dik duruş sergilemelek gereklidir. Ben güdülmeyi kabul etmiyorum. Edenler sessiz kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Şimdi burası tamamen sebil , bi ara reklam falan alıyodu o da kalktı dolayısıyla yöneticileri adil ve hakkaniyetli olmaya motive edicek kendi vicdanlarından başka birşey bulunmamaktadır.Aynen babalarının çiftliği yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 En başta Ultima oyunu oynayan eşin dostun arkadaşın muhabeti için açılan paticik, gel zaman git zaman büyüdü ve genişledi. O nedenle yöneticilerin ya sev ya terket tarzı son 5 yılda pek değişmedi. Şimdi de çıkıp birinin bunun aksini söyleyeceğiniz düşünmüyorum. Çaba güzel ama her sene bu ve benzeri nedenlerle mass ban yaşadık, yaşıyoruz. Yaşadığımız ülkede demokrasi var mı da forumda olsun baboli? Konuşmiyim konuşmiyim diyom duramıyom. Sustum vallah son bu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Nessarien said: Banım falan yeni açılmadı açılalı çok oldu. Link vermeme ne gerek var yöneticilerin polemik yaşadığı konulara girip bakmak yeterli. Bazıları inanılmaz şekilde laflar söylüyor ve postları ertesi gün siliniyor hiçbirşey olmamış gibi devam ediliyor. Bazılarıysa aynı laflar, hatta daha hafiflerinden ötürü cezalandırılıyor. Yöneticilik bir iş demedim ki ? Hobi olarak yapılabilen birşey gayet güzel şekilde yerine getirilebilir önemli olan yapan kişinin karakterinin düzgün olması ve nitelikli bir insan olmasıdır. Bunu hobi için yapıyorum dur içine edeyim yaptığım bu işin tarzında bir mantık ve anlayışı daha önce hiç işitmedim. Üstüne alın veya alınma ama, bir kişi kendini olgun olarak görüyorsa forumdan kalıcı olarak ban yemediği sürece her şekilde hakkını kolaylıkla arayabilir. Ha dersin ki ben hakkımı aradım kimseye ne laf soktum ne küfür ettim gittim yöneticilere ama bana kötü davrandılar, o zaman haklısın. Bilemicem. Bu başlığın bir amacı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Abi siz de ban diyerek yöneticileri gazlayıp durmayın. gecko iki günde forumun her şeyini çözmüşsün bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 keske link verseymissin. olay bu http://forum.paticik.com/read.php?27,4484899,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 pekaziz said: Abi siz de ban diyerek yöneticileri gazlayıp durmayın. gecko iki günde forumun her şeyini çözmüşsün bakıyorum. ayıpsın. 7 yaşımdan biridir dünyayı çözüyorum ben.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 arkadaşlar yörünge dışından yeni geldim. ortamlar yıkılyor. süper yerler açmışlar yeni. gidip görün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Olay sadece o değil aquilla konu dışından banlıyım fakat benim sözlerimin bin katını beni o bölümden atan kişi çok kısa süre söylediğinde onun bu yaptığı es geçilmişti. Sorun, haksızlıkların sıradan görülmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aquila nın linklediği konuda nessarien tamamen haksızsın. sen adama davar dersen gelipte burda hakkını arayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o olaylarinda linkini ver, bas adamin yazdigi mesajin sikayetine, her sikayet ettiginiz, veya yanlis oldugunu dusundugunuz seye ceza verilmiyo, ve evet adam kayirma dediginiz sey var, kimse de inkar etmedi bu zamana kadar, 6 yillik uyeyle 3 aylik uye ayni seyi soyleip, biri ceza alirken digeri sadece uyarilabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ha şu şekilde algılanmasın benide es geçin demiyorum, kimse es geçilmesin. Suçlar için kişinin pozisyonu ne olursa olsun cezalandırma olsun. Hatır gönül işleriyle yürür mü bu işler ? Yürümemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ZaugnaKhaldun said: Her zaman denildiği gibi, bu gibi sorunları oturup publice taşımak yerine adminlerden birine iletirseniz hem sorununuzla daha düzgün bir şekilde ilgilenilir; hem de boşu boşuna ne kimseyi itham altında bırakmış, ne de forumda gereksiz bir tartışma başlatmış olursunuz. Adminlere iletince banlanıyosun asdada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 mokoko said: aquila nın linklediği konuda nessarien tamamen haksızsın. sen adama davar dersen gelipte burda hakkını arayamazsın. Yalan yanlış argümanlarla dürüst bir insanı suçlayıp konusunu trollemek davar lafından daha ağır, buna emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 1600 den satıp bu topici açtı sandım, 1000 lira hafifletici sebep ama hala yörüngedeysen, yöneticiyle tartıştı banlandı olmasın diyedir trol ün tanımını tam bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Nessarien said: mokoko said: aquila nın linklediği konuda nessarien tamamen haksızsın. sen adama davar dersen gelipte burda hakkını arayamazsın. Yalan yanlış argümanlarla dürüst bir insanı suçlayıp konusunu trollemek davar lafından daha ağır, buna emin olabilirsin. Adam sana davar dedirttirmek için onu yapıyor zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o deilde elaidi 1 bu 2 sonra paticik.com a topic açamıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tekrar sizlerle beraberiz sayın seyirciler. paticik yönetimi yörünge için gerekli çalışmalara başladı. paticik halkı ise hala kızgın. ama halk ikiye ayrılmış durumda. halkçılar ve devletçiler olarak. durum gittikçe kötüye dönüor. evet şu an hatta yörüngeden yeni gelmiş bir üyemiz bulunmakta. evet FEDE senin düşüncelerini alalım... nasıl bi yer oraları? sence neler olmalı olmamalı? dinlioyurz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aquila said: keske link verseymissin. olay bu http://forum.paticik.com/read.php?27,4484899,page=3 eğer konu buysa, gerçekten çok haksız topic. forgiver said: o deilde elaidi 1 bu 2 sonra paticik.com a topic açamıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 futbol bölümü yönetimi çok vasıfsız mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kedidir kedi, valla Cons said: allah hepsinin belasını versin cayır cayır yansınlar. allah cezani vermesin sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar