Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızların alt sınıftan birine karşı tutumları

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Çok da fark olmamalı bence, d
şüncelerin olgunluğu fark yaratır. Tamam 25 yaşında bi kız da yeterince olgun fikirlidir ama 30 yaşındaki biri kadar olması zordur.

Genellikle tabin

hocam zaten "kız aklı daha olgun, ondan bu fark" falan olayı değil bu.. "kadın-erkek ilişkilerinde herşey eşit olmalı, aynı olgunlukta olmalıyız" falan gibi şeyler yok pek. olgunluk düzeyi eşit olmalı diye bir şey de yok. kadın ve erkeğin karşı cinsten beklentileri farklı zaten. o beklentiler dahilinde kadının küçük, erkeğin büyük olması bir sorun olmuyor.

ben dün gece yaş farkından falan dem vurmuşum gerçi ama ben de sevmiyorum yaş farkını aslına bakarsan. o ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ünv.4 e giden kız 1 e giden oğlanla çıksa nolcak?

4 e giden kız 23 yaşındadır ortalama.oğlanın üniyi bitirip askerliğini yapıp iş kurmasını beklemesi filan derken 30 dan önce evlenemezler.

Kimse ayrılmak için çıkmıycağı için ilerde napcaz diye düşünmektense baştan çıkmıyorlar.(Genel konuştum sebeplerden biri olabilir sadece)
Sosyal ağlarda paylaş

kendimden ornekleyeyim ben.senin ARKADASA da belki yardımcı olur.birinci sınıfta bogazicinde MVÖ&Duman konseri vardı.konserden sonra saat baya gec oldu ve taksiciler de gece acmamakta ısrar edince geceyi kutuphanede gecirmeye karar verdik arkadasla.bi girdik gece saat 2 kutuphane nerdeyse dolu.sadece bir masa bostu ve masada sadece 2 tane hatun kisisi vardı.hemen yanlarına oturduk.slmlasmadan sonra ark ne calısıyosunuz dedi kızlarda bilmemne fizigi dedi-ben o ara anladım bunların birinci sınıfta olmadıgını.o andan itibaren masaya kafayı koydum ve sabahı beklemeye karar verdim.bi 10dk fln sonra ark durttu ve dedi ki: olm kızlar bana sen daha kucukmussun dedi,lan.ben de: bosver uyu biraz 10 saat sonra mat1 vizesi var dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...