aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 25 yasima giricem bu arada, soyliim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 26'ya gircem ama yetersiz. +2 falan lazım en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ractamainus said: 26'ya gircem ama yetersiz. +2 falan lazım en az. belki de dağ evi lazım? ahah güncellemeliyim, alıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 5 yaş fark iyide 10 biraz fazla gibi yada 6 ay ile idare ediyorsunuz işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yok yau.. kendisinden eşek yüküyle büyük sevgilisi olan arkadaşlarım var. yani kız küçük, erkek büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bu da dogru 5 yaş fark gayet iyidir. selam akila^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 SeaGle said: abi hazırlık tamam hadi de, normal öğrenimde kimin kaçıncı sınıfta olduğunu nereden bileceksin. 22 yaşında adam var 1. sınıfta lan üzdün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ol birinci sınıfta nasıl uzatıyorsunuz ki? yok yani ben de parlak bi öğrenci değildim de.. birinci sınıfa uzatmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Çok da fark olmamalı bence, d şüncelerin olgunluğu fark yaratır. Tamam 25 yaşında bi kız da yeterince olgun fikirlidir ama 30 yaşındaki biri kadar olması zordur. Genellikle tabin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 -alatariel- said: bu da dogru 5 yaş fark gayet iyidir. selam akila^.^ annemleri gonderiyorum, islemler baslasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 universitede ki tum kiz arklarim mezun oldu benden 2 sene once ben bu sene mezun olucam sende sorun var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 SeaGle said: Çok da fark olmamalı bence, d şüncelerin olgunluğu fark yaratır. Tamam 25 yaşında bi kız da yeterince olgun fikirlidir ama 30 yaşındaki biri kadar olması zordur. Genellikle tabin hocam zaten "kız aklı daha olgun, ondan bu fark" falan olayı değil bu.. "kadın-erkek ilişkilerinde herşey eşit olmalı, aynı olgunlukta olmalıyız" falan gibi şeyler yok pek. olgunluk düzeyi eşit olmalı diye bir şey de yok. kadın ve erkeğin karşı cinsten beklentileri farklı zaten. o beklentiler dahilinde kadının küçük, erkeğin büyük olması bir sorun olmuyor. ben dün gece yaş farkından falan dem vurmuşum gerçi ama ben de sevmiyorum yaş farkını aslına bakarsan. o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kadınların zekası artarak artan eğilimde parabolik artıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 30yaşındaki adamın cebinde parası, sabit bir işi oluyor genelde. yoksa olgunluk falan hikaye.kimse bakmıyor çok olgunmuş değilmiş, aman aklı çok başında geyiklerine. ginaly olsa da bi grafiğini çıkarsa daha bile guzel olurdu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 erkek zekasının da düşerek düşen eğilimde düştüğünü duymuştum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 memeleri normalden büyük diye kendinlerini dünyanin sahibi saniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Öyleler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ben&Jerry's said: universitede ki tum kiz arklarim mezun oldu benden 2 sene once ben bu sene mezun olucam sende sorun var bence okumadan mı yazıyosunuz anlamıyorum ki, bi baştan al özümse konuyu sdafk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ünv.4 e giden kız 1 e giden oğlanla çıksa nolcak? 4 e giden kız 23 yaşındadır ortalama.oğlanın üniyi bitirip askerliğini yapıp iş kurmasını beklemesi filan derken 30 dan önce evlenemezler. Kimse ayrılmak için çıkmıycağı için ilerde napcaz diye düşünmektense baştan çıkmıyorlar.(Genel konuştum sebeplerden biri olabilir sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 n'aptın yahu. biriyle birlikte olurken ben bunla evlenirim diye mi oluyorsun, öyg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 'gider var' deniyo ya o iste 'evlenme dairesine gideri var' anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tinkibinki said: n'aptın yahu. biriyle birlikte olurken ben bunla evlenirim diye mi oluyorsun, öyg Kız 4. sınıfta ise ufak ufak evde kalma telaşları başlamış demektir o yüzden kızlar düşünüyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kendimden ornekleyeyim ben.senin ARKADASA da belki yardımcı olur.birinci sınıfta bogazicinde MVÖ&Duman konseri vardı.konserden sonra saat baya gec oldu ve taksiciler de gece acmamakta ısrar edince geceyi kutuphanede gecirmeye karar verdik arkadasla.bi girdik gece saat 2 kutuphane nerdeyse dolu.sadece bir masa bostu ve masada sadece 2 tane hatun kisisi vardı.hemen yanlarına oturduk.slmlasmadan sonra ark ne calısıyosunuz dedi kızlarda bilmemne fizigi dedi-ben o ara anladım bunların birinci sınıfta olmadıgını.o andan itibaren masaya kafayı koydum ve sabahı beklemeye karar verdim.bi 10dk fln sonra ark durttu ve dedi ki: olm kızlar bana sen daha kucukmussun dedi,lan.ben de: bosver uyu biraz 10 saat sonra mat1 vizesi var dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tinkibinki said: n'aptın yahu. biriyle birlikte olurken ben bunla evlenirim diye mi oluyorsun, öyg Bazı insanlar ayrılmak için çıkmazlar.E az biraz düşünüyorsa ise zaten baştan olmıyacağına kanaat getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi yalan söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar