Farinal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yani cidden siteye girdiğimde redeem now bilmemne yazısını koydukları zaman 5 min ago diyordu ve redeem sayfasına girdim herşey bitmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sadece video mu var puan kazanmak icin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 toggie said: asdf abi su adama biri buradan bisi alamayacagını anlatsın, herif yeni daha uzuluyorum :D baltalamayın ya :( bi hayalimiz var onlada oynamayın lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bu kadar belesci olmayın abicim siz de. orada puan kasıp hicbirsey alamamaktansa, ise yarar birseyler ogrenmeye kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 shop acılmış, kazandığınız ptzler ile fiyatlarda indirim yapabiliyor shipping ücretini kaldırabiliyor ve ekstradan tekrar ptz kazanabiliyorsunuz. güzel olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Redemption live. 14.dakikasında yakaladım ama 15k puanlık mac dışında hicbisi kalmamış pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aynen ya, toggienin dediğine mi geliyoruz acaba. şoyle biraz daha puanımı arttırayım da, shop dan bir şeyler alırım. gayet güzel indirim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 valla 14.saniyesinde ipod touch 8gb için formu doldurdum, captcha o kadar okunmaz bişey çıktıki ben yazana kadar alındı bitti güzelim touch =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar