Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 selam arkadaşlar, lifespan adlı arkadaş öm'den ftp serverin nasil olacağını sormuş. public olarak anlatayım dedim. ufak bir döküman hazırladım, umarım yararlı olur. uzaktan masaüstü programları şunlardır: rAdmin COOL! Remote Control 1.12 Microsoft Terminal Server Benim tercihim ms terminal server'dır fakat, 90 günlük bir deneme sürümü var, ardından lisansını satın almak zorundasınız. shareware olarak en iyisi radmin'dir. eğer ms terminal kurmaya kasamam diyorsanız radmin'i kullanabilirsiniz. uzaktan dosya yönetim programları: scriptlerinizi en kolay şekilde yönetmenin yolu ftp server + telnet erişimidir. şimdi size bir kaç ftp server adresi veriyorum. crack olayları yasak olduğu için link veremiyorum maalesef ;) Gene6 FTP Server Serv-U FTP Server tabi unutmayın, bunları kurmak için yine pcye tam erişim lazım :) eğer sponsorunuzun pcsindeyseniz veya ulaşılmaz bir pcdeyseniz, sistem admini sizin için bunları kurabilir, ha eğer kurmuyorsa o sponsoru terk edin ;) şimdilik bu kadar, bu yazının altına eklemeler yapacağım. time2share edit: linkler[signature][hline]faust @ noir [Bu mesaj Faust tarafından 12 Temmuz 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 iyi olmus [how-to][signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bunlara kasana kadar Win2000 kur. Ftp si, web sitesi, remote u hepsi bir arada olsun. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Dostum evet, yöntemlerin güzel.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 "Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır." işe yarıyormuş demekki. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Cok teşekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar