Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedime bi çözüm

elesso

Öne çıkan mesajlar

Bende bi tane erkek sarmal yaramaz bi kedi var. Yaşadığım sorunları yazıyım önerileriniz cidden baya bi lazım

-sabah 9 gibi işe gidiyorum akşam 7 gibi geliyorum, bu süre zarfında apartmanı sağlam inletiyo miyavlıyarak(nerdeyse hiç susmuyomuş). komşulardan daha hiç kapıya gelen olmadı ama baya rahatsız oluyolardır eminim.

-gece uyuyacağımız zaman salona koysam kapıda miyavlıyo miyav sesinden uyuyamıyorum(bazen yarım saat bi saat susuyo sonra gene başlıyo). yanıma alsam yarım saat bi saatte bir suratıma suratını sürtüyo hassie noluyo la modunda uyanıyorum, gece 10 kere bölünüyo uykum.

-benim odamda kendi yatağına koysam, illaki bi kaç dakka içinde fırlıyo yanıma geliyo

-banyonun kapısını açık yakalarsa klözetin içine dalıyo direk :S, tertemiz kapta tertemiz damacana su koyduğumuz halde bayılıyo bu klözet suyunu içmeye

-ellerimizi çok pis tırmalayıp ısırabiliyo bazen oynarken gaza gelip(tırnak kestirilebiliyo galba?) ama ısırmaya karşı napcaz?

-salonda çamaşır askılığı var onda ne zaman bi giysi görse aşağı indirip üstlerine yatıyo, yeniden yıkanması gerekiyo o giysilerin genelde.

-masaların üstünde telefon, kumanda vs. yakalamasın anında yere atıyo, bide kolduğun altına yatağın altına falan sürüklüyo bulamıyosunuz bi daha

-sürekli çöp kutusunu deviriyo

bahsettiğim hayvan 7 aylık erkek, cezalandırmadan kesinlikle anlamıyor. poposunu dövüyoduk ona iyicene alıştı en ufak tınlamıyo ne kadar dayak yerse yesin arsız oldu :p(yanlış anlaşılmasın hiç bi şekilde zarar vercek şekilde vurmadık hayvana) şu an dövmeye kalkana kafa tutuyo deli

suyla ıslatıyoduk ondan başlarda korkuyodu, artık onuda tınlamıyo gene kafa tutuyo ıslatmaya kalkana üstüne gidiyo kaçıcağına
Sosyal ağlarda paylaş

normali bumu yav?

arkadaşlar bize kalmaya gelmek istemiyo, çünkü kimseyi uyutmuyo. evde birileri kalırken belli periyotlarla tüm odalardan la sie ananı avradını sesleri geliyo.

her gelenin elleri çizik içinde kalıyo

ha bide biz sofradayken yaptıklarını anlatsam... hadi et falan yerken yapsa neyse biz salata yerkende saldırıyo masaya manyak.

hayat standartım düştü, uyku düzenim bozuldu, ellerim tırmık içinde, evi sürekli bok götürüyo(kumunu,yemeklerini saçıyo, eşyaları dağıtıyıo, yere atıyo)

saç kurutma makinası iyi fikir bu arada ondan korkuyodu baya hatırladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

sac kurutma makinesiyle korkut
auheauhea

veya elektrik süpürgesi. o değil bi taşıma kutusu alın, çok azdığında kaloriferin yanına koyun veya karanlık bi ortama. susması lazım. tırnaklarını kestirin, ısıracak yapacak birşey yok. çok çok fena azarsa sakinleştirici ilaçlar var ağızdan verilen. onlardan verin ama az, sakinleşiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen! terörist değil..

direnişçi..

evde yapılan baskılara karşı göğüs geren bir canlı o. kaptan su içme saçmalığına kapılmaması mı suçu!

evden gidip kediyi tecrit ettiğinizde protesto edip miyiv miyiv diye slogan atması mı suçu? minik bir kafese kapattığınızda -ki kedi haklarına uygun bir durum değildir- tepki göstermesi mi suçu?

sen kediyi şu ana kadar ezmişsiz, şimdi "gel seni besleyen, büyüten babanın eli.. yala bakıyım" diyorsun. tırmıklayınca suç mu oluyor?

bu olaylar öle sakinleştirici ile yatışmaz beyler! ezip geçemezsin bu kedinin benliğini.. kedi diye aşağılağın evinden atmak istediğin o canlı ile uzlaşmalısın..

bi kedi açılımına gitmen lazım senin.

düşündüm de.. bariz yaramaz lan o kedi..
Sosyal ağlarda paylaş

la mağdurum mağdur fdg

sokakta bi tane çok şirin minik bi kedi var bizim onu alsam arkadaş olarak eve enerjisini ona yönlendirirmi?

gece birlikte uyurlarmı?

biz evde yokken birlikte oynayıp apartmanı inletmez belki?

ama bu seferde sterio kedi miyavlaması ve çifte kabustan korkuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kısırlaştırdıgında bu sorunların cogu (hepsi degil) kayboluyo. benim kedimde deli gibi miyavlıyodu hatta artık brutale baglamıştı öle böğürüyodu cok yaramazdı kızıyosun anlamıyo kafa tutuyodu fln filan sonra kısırlaştırdım huzura erdim.
7 aylık erkek demişin tam ergenlik ve azgınlık zamanı suan. bide baharda hiç çekilmez olcak diyim ben sana şimdiden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...