coor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Arkadaşlar yeni sisteme göre nasıl jedi olunur?. Sadece kendi karakterimizin Jedi olacağını anladım ama eski sistem yani holocron sistemin yerine neyin geldiğini anlayamadım.Beni bilgilendirirmisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eski sistem yerine henüz birşey gelmedi. p10'a kadar beklemek gerekecek. eski sistem şu anda hala geçerli ama sıfırdan başlayıp bitirmek pek mümkün değil.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sufinin söylediklerine ek olarak,quest bazlı bir sistem geleceği kesin ama detayı henüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ayrıca şu oyunda jedi olmaktan çok daha güzel şeyler var. Herkes jedi olursa, Kotor Online olacak çünkü.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Temmuz 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 elıne florasan alan kendını jedı sanıyo lol benım gıbı :P[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar