coor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Arkadaşlar yeni sisteme göre nasıl jedi olunur?. Sadece kendi karakterimizin Jedi olacağını anladım ama eski sistem yani holocron sistemin yerine neyin geldiğini anlayamadım.Beni bilgilendirirmisiniz...
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eski sistem yerine henüz birşey gelmedi. p10'a kadar beklemek gerekecek. eski sistem şu anda hala geçerli ama sıfırdan başlayıp bitirmek pek mümkün değil.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
inf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sufinin söylediklerine ek olarak,quest bazlı bir sistem geleceği kesin ama detayı henüz yok.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ayrıca şu oyunda jedi olmaktan çok daha güzel şeyler var. Herkes jedi olursa, Kotor Online olacak çünkü.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Temmuz 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 elıne florasan alan kendını jedı sanıyo lol benım gıbı :P[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse
Öne çıkan mesajlar