Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bozulduğunun göstergesi midir? bildiğin disket okur gibi ses çıkarıyor. işin garibi okumaya devam ediyor. şu anda dragon age yüklüyorum mesela, %80'ine kadar normal geldi sonra disket sürücüsü mod'una girdi fakat çok yavaşta olsa yüklüyor yinede. hatta şu anda kesildi ses. sessiz sessiz kuruyor. bozuk mu değil mi bu ne lan böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dvd-romu en son gecen sene kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nası oluyor yav başka? o kadar mı geri kaldım teknolojiden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Olm hakkat lan, bende cok uzun suredir kullanmadim, neredeyse hic falan. Sifir gibi, satiim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 NASI YÜKLÜYONUZ OLUM OYUNLARI PROGRAMLARI! HEPSİMİ SABİT DİSKTE LAN :( bağışlasan? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 en son batmanle dragon age aldim, ikisi de steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 pc yi aldım windoz yükledim ondan sonra kullanmadım dvd romu.2 yıldan eskiyse ve devamlı kullandıysan zaten ömrü dolmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Osuran_boğa said: pc yi aldım windoz yükledim ondan sonra kullanmadım dvd romu.2 yıldan eskiyse ve devamlı kullandıysan zaten ömrü dolmuştur 8 senedir "IDE" kullanıyorum cillop gibi :) Senin DVD-rom dandikmiş, yenisi al bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 xeno okuyosa sorun yok, ses normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bende 7-8 sene kullandım aynı cd romu hemde herşeyi ordan yüklüyodum. yeni pc m deki dvd-rw 5 aylık 1 kere kullanıldı ömrü nekadar olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Xenocide said: NASI YÜKLÜYONUZ OLUM OYUNLARI PROGRAMLARI! HEPSİMİ SABİT DİSKTE LAN :( bağışlasan? ^^ Ben burdan bagislasam yenisinden daha cok kargo parasi verirsin zate hehe :) O degilde, ben hic cd md ugrasmiyorum artik, direk internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 deamon tools bide dvd okuma falan için dvd idle diye bi program vardı. faydasını görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Adam cd sürücüsü teknolojisinde bile kalamamış olm, o kadar geride kalmış ki disket sürücüsü gibi oluyo düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 beheahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar