aramil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bu hafta kısmet olursa araba alacağım. Aslında hala kararsızım bu iki araç dışında önerileriniz olursa da güzel olur. Chevrelot Cruze hakkında bu ara çok fazla övgüler duymaya başladım ama daha önce hiç chevrolet kullanmadım, pekte bilgim yok bu araç hakkında. Focus hep hoşlandığım bir araba oldu, biraz da bilgim var, bir arkadaşım cruze a da bak diyene kadar kararlıydım. siz ne dersiniz? fiyat aralığı olarak 35 (+-3) bin TL civarı bir araç düşünüyorum. İkinci el alırsam 2007+ model bir araç olabilir. Farkettim de bu ara çok böyle topic varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 honda civic? cruze da tip var focus ta dayanıklılık. Bu 2sini birleştirebilecegin tek seçenek ise honda civic civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 civic ler ztn bu ara herkesin dilinde, benim de hoşuma gidiyor da 2. el temiz bulması sıkıntılı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kolayına kaçma işin. Ekspertiz raporlarına göre hareket et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Selam, Bence de Honda ile Ford arasında bir karar ver. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Chevrolet GM Türkiye'den ayrılıyor. Yeni bir distribütör ile yoluna devam edecek ve bundan böyle Opel servisleri hizmet vermeyecek. Dolayısıyla zaten Daewoo, ek olarak riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar