Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamlik/kas agrisi

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bir kac gun once spora basladim, dun ikinci defa gittim.

Epeyce hasatimi cikardilar. Normal hamlik cekiyorum su anda. Biraz da ben kasindim o yuzden bu agrilar yalniz kollarim felaket. Ne kadar ugrastiysam esnetemedim acamadim sabahtan beri. Ozellikle sol kolumu tam acmak istedigimde ekleme yakin kaslarim inanilmaz agriyor.

Normal bir hamlik mi bu ? Karnimda bacaklarimda o kadar yok mesela. Kolumu tam duz sekilde uzatmak istedigimde oluyor daha cok ve baski yaptigimda agriyan yerler bariz kas gibi geliyor bana. Eklemde birsey oldugunu dusunmuyorum lakin yine de bir sorayim istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Agri dirsegimden bi 3-4 cm yukarida basliyor ve yanlar degil, kolumu tutusuma gore sadece ic kismi ya da hem ic hem dis kismi agriyor. Kas agrisindan farki yok ama diyorum ya biraz fazla agriyor.

Bir de su anda normalden cok daha sert kolum vesaire. Tutulmus gibi ayni =)

Bu durumdayken sakatlanma etkeninde bir degisim oluyor mu insanlarda ? Dun yaptigim ve beni sakatlamayan egzersiz bugun basima is acabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Normaldir dert etme. Tamamen sarkık durumdayken barfiks çektiysen ya da curl ile kol çalışırken ağırlığı olabildiğince aşağı indirip kaldırdıysan olmuştur. Muhtemelen en çok kolları zorlamışsın o yüzden en çok kollarda ağrı olmuş.

İlk gün hafif kilolarla sadece bir set ile başlasaydın bu kadar olmazdı. İlk seferden çok zorlamak sık yapılan bir şey. Hele ne kadar hareket zorlamaktır bilmiyorsan yapıveriyorsun. Yaparken çıkmıyor acısı sonuçta. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bunun sebebi spor salonu degil, spor salonu sonrasi GOW oynamak sanirim.

Ehaha biraz once oturdum da basina. Oturdugum gibi geri kalktim agrinin arttigini farkedince. Oyunu oynarken ciddi efor sarfediyorum.

Kocaman ekranin ve ses sisteminin karsisinda etkiliyor insani =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...