di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Selam, Bir kac gun once spora basladim, dun ikinci defa gittim. Epeyce hasatimi cikardilar. Normal hamlik cekiyorum su anda. Biraz da ben kasindim o yuzden bu agrilar yalniz kollarim felaket. Ne kadar ugrastiysam esnetemedim acamadim sabahtan beri. Ozellikle sol kolumu tam acmak istedigimde ekleme yakin kaslarim inanilmaz agriyor. Normal bir hamlik mi bu ? Karnimda bacaklarimda o kadar yok mesela. Kolumu tam duz sekilde uzatmak istedigimde oluyor daha cok ve baski yaptigimda agriyan yerler bariz kas gibi geliyor bana. Eklemde birsey oldugunu dusunmuyorum lakin yine de bir sorayim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 normal bir hafta ile 15 gün arası çekersin sonra bişiciğin kalmaz. kaslar ısındıkça rahatlarsın zaten, hep çalışmak isticeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tenis elbowu denilen yerde sorun olmasın böyle tam dirseğin orasını açamıyo musun tam oalrak yada açınca çok mu agrıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Agri dirsegimden bi 3-4 cm yukarida basliyor ve yanlar degil, kolumu tutusuma gore sadece ic kismi ya da hem ic hem dis kismi agriyor. Kas agrisindan farki yok ama diyorum ya biraz fazla agriyor. Bir de su anda normalden cok daha sert kolum vesaire. Tutulmus gibi ayni =) Bu durumdayken sakatlanma etkeninde bir degisim oluyor mu insanlarda ? Dun yaptigim ve beni sakatlamayan egzersiz bugun basima is acabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bişey olmaz. ama çalışma öncesi ısınma hareketlerini mutlaka yap. bi 15 dakkanı ısınmaya ver. zaten dediğim gibi çalışırken ısındığın için bi yandan ağrı olmıcak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 lise sonda 60 küsür dakka maç yapmıştık halısaha , ertesi gün kimse kollarını bile hareket ettiremiyordu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Lise sonda gunde 4 ekmek yeyip, ustune acim diye dolasip, 75 kiloyu gecemiyordum. Tikanma hamlama nedir bilmez bi tiptim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Normaldir dert etme. Tamamen sarkık durumdayken barfiks çektiysen ya da curl ile kol çalışırken ağırlığı olabildiğince aşağı indirip kaldırdıysan olmuştur. Muhtemelen en çok kolları zorlamışsın o yüzden en çok kollarda ağrı olmuş. İlk gün hafif kilolarla sadece bir set ile başlasaydın bu kadar olmazdı. İlk seferden çok zorlamak sık yapılan bir şey. Hele ne kadar hareket zorlamaktır bilmiyorsan yapıveriyorsun. Yaparken çıkmıyor acısı sonuçta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Hamilelik okudum başlıkta, merak ettim ondan şimdi merakım geçti. Geçmiş olsun bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Abi bunun sebebi spor salonu degil, spor salonu sonrasi GOW oynamak sanirim. Ehaha biraz once oturdum da basina. Oturdugum gibi geri kalktim agrinin arttigini farkedince. Oyunu oynarken ciddi efor sarfediyorum. Kocaman ekranin ve ses sisteminin karsisinda etkiliyor insani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ısınınca geçer osmanlık yapmayın götüm başım ağrıyo diye sporu ekmeyin. osman naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sevgili patiler bahane arıyorsanız osman yazın 2323e gönderin en güncel bahaneler cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesajınız iletilemedi dedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 mulgear6 said: tenis elbowu denilen yerde sorun olmasın böyle tam dirseğin orasını açamıyo musun tam oalrak yada açınca çok mu agrıyo?bu dedigin sey oyle 2 antremanla olmaz.. cogunlukla fazla uzun sure agır antreman yapan insanlarda olur.. element uydurma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar