soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 başlıkta anlattım kısaca. google ve imdb'de aradım ama bulamadım. 10-15 seneliktir heralde en fazla, çizimleri falan çok güzeldi. frame rate olayı da yüksekti, kaliteliydi yani çizgi film olarak. ayrıca biraz karanlık bi ambiyansı vardı; korkunç karnavala falan gidiyodu pinokyo. bunu bulan ya da hatırlayan olursa acayip sevinirim, izlemek istiyorum tekrar. bi de guillermo del toro karanlık bi pinokyo animasyonu yapıyomuş, duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ona baktım ama o değildi. bulabilirsem çok sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Space Jam ile aynı zamanda vizyondaydı. hatta bi arkadaşım o zaman space jam'e gitmek istiyordu ama küçük kardeşi pinokyo diye tutturmuş gidememiş, ailecek pinokyoya gitmişler bende dalga geçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 buydu galiba. tek hatirladigim pinokyo filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kesin budur: http://www.imdb.com/title/tt0093743/ Sanırım bunu çok küçük yaşta izlediğim için böyle bir insan oldum :P http://www.youtube.com/watch?v=nCLhGj-DQ_o Nasıl çocuk filmi yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 işte bu evet; teşkür ediyorum. tavsiye ederim izlemeyenlere de. şimdi bulması da ayrı dert tabi. umutlu değilim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar