Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şimdi benim mikrofonum dvd çıkışına uymuyor.dolayısıyla çalıştıramıyorum.ve çalışması için sanırım dönüştürücü kullanmalıyım? bunlar tek tip mi? bi de nerde bulabilirim?yazıcıoğlunda falan vardır herhalde? birazdan evden çıkıcam çabuk cevap gelirse yarım saate kadar falan sevinirim,hadi patiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 HADİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 heryerde var. küçük elektrikçilerde falan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tek tip mi bu peki? hani gidip merhaba,ben bi dönüştürücü istiyorum mu dicem?standart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yazıcı oğlunda vardır hakan elektronikdi sanirim girince sağ tarafda olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bella said: tek tip mi bu peki? hani gidip merhaba,ben bi dönüştürücü istiyorum mu dicem?standart mı? hayır tabiki. neyi neye dönüştürmek istediğin blmen lazım. boyut bazında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tamam çok teşekkür ederim. allah ikinize de süper sempatik mükemmel kız arkadaşlar nasip etsin. iyi kalpliyimdir tutar bak dileklerm iyisiniz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Normal kulakliklar oluyorsa DVD'ne, mikrofonu goturup bunu 3,5 mm jack'a cevirecek aparat istiyorum desen yeterli olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok şarkı söylenen mikrofon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 zaten mikrofonı götürcem yanımda (special thanks to eagle_dnz) şimdi çıkmam lazım çok tşekkürler tekrar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bella said: tamam çok teşekkür ederim. allah ikinize de süper sempatik mükemmel kız arkadaşlar nasip etsin. iyi kalpliyimdir tutar bak dileklerm iyisiniz sdfg hadi inşallah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ahahah umut fakirin ekmeği misali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bella said: yok şarkı söylenen mikrofon. Oyle bisey yazdi ki kiz, ben bile afalladim. Ya o beni anlamadi ya da ben onu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar