Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 selam arkadaşlar. bu dosyada da tek komutla tüm dünya spawnlarını nasıl dolduracağınızı göstereceğim. öncelikle şu dosyayı indirin. ardından scripts klasörünüze atın. ve oyuna girin. .spawn_world yazın. aman bir kere yazın. biraz donma yaşayacaksınız. 10 dk içinde tüm spawnlar konmuş olacak :) sorunla karşılaşırsanız buraya mesaj bırakın not: bu script'in yazarı Darkwind'dir[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 gaza gelmişin =) kapcen modu kapcen calis biras daha ehe[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :) evet evet az kaldı modluk rlz[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ehe yok modlukta gözüm falan. dediğim gibi "time2share"[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bu lafına hak veriyorum.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 @ coder +1 Faust iyidir hoştur ama kanı kaynıyor işte... Anlamısdır sanırım faust başarılarının devamını dilerim...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Hepinize +1 :) Yalnız az spawn koyuyo dungeonlara ozellikle :) Fakara şehirler gayet güzel dier spawn scriptleri gibi şehirde yüzmilyon tane vendor olmuyor her binaya bir tane npc koyulmuş sade olmuş şehir spawnları için çok uygun.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Shred PvP serverının dünyasını buraya koyacağım kısa sürede. O server için spawn grupları yapmıştım, gerçekten iyi bir dünyaya sahip. neyse, beni/bizi izlemeye devam ;)[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Hadi bakalım :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 güzel bir dosyada peki spawn olma süreleri nerden ayarlaniyor ikide birde unicorn falan fırtlamasın ortaya :D[signature][hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Dostum, bu script dünyaya unicorn koymuyor. Zombie ve bazı dungeonlar, gerisi zaten hazırcılık olur dimi ama ?[signature][hline]faust @ noir [Bu mesaj Faust tarafından 12 Temmuz 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bu script bendede vardı ve soyle bir satırı var elimde newitem=i_spawnbit act.p=1934,317,1 act.more=C_A_MUSTANG_BLACK act.morep=1000,2000,2 bunu bi madene tek basına atıyor bundan dolayı soyledim binek hayvanlarının bazılarını saga sola serpistiriyo ve cıkma sureleri konusunda bir bilgin varsa onu sordum. Hazırcılık olmaması icin editleyipte kullanmakta fayda var tabi sürelerinin nasil ayarlandıgınıda anlayabilirsek güzel bişiler olabilir.[signature][hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mod Luk önemli değil bence önemli olan bu forumlarda kullanıcılara yardım ve bilgi paylaşlımı...[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bir spawn yaratıp, (min time ve max değerlerini ayarlayıp) .info çek. Sanırım morez ve morex'te min,max time süreleri saklanıyordu. said: newitem=i_spawnbit act.p=1934,317,1 act.more=C_A_MUSTANG_BLACK act.morep=1000,2000,2 buraya bakarak script'i değiştirebilirsin. mesala minimum sürenin morez'de saklandığını varsayalım. maximum sürenin ise morey'de. said: newitem=i_spawnbit act.p=1934,317,1 act.more=C_A_MUSTANG_BLACK act.morep=1000,2000,2 act.morey=10 act.morez=20 edit: morez değeri.[signature][hline]faust @ noir [Bu mesaj Faust tarafından 12 Temmuz 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: NotoriuS, 12 Temmuz 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Mod Luk önemli değil bence önemli olan bu forumlarda kullanıcılara yardım ve bilgi paylaşlımı... Burada ne demek istediğini anlamadım NotoriuS?[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Diyorum ki elimde mod olma imkanı olsa ya da mod olsam değişen bir şey olmaz benim için demek istedim yine amaç yardım olur ve ya bilgi paylaşımı ok ?[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Evet tabi, ben "time2share" politikasını izliyorum forumda.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ok[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Thecoder ve Faust Gibi adami buldunuz daha ne istiyonuz lo ikiside hizir gibi maaaşallah :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Aynı şekilde vendorlarıda spawn edebilirsiniz. Download Oyuna girin: .vendorgen yazın.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ne veriyon böyLe scpLer bırak biraz doLansınLar dünyayı tanısınLar :) Eskiden varmıydı :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mois Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bence herkez kendi servarını kendisi doldurmalı o spawn programı ile neyin nereye konduğunu ne kadar bilebilir? Bence gereksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sağol dostum, güzel tepki! ROFL. günün kaç saati scriptsharing forumlarındasın?[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar