Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ist de über internet cafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskiden heryerde internet yoktu. yani evlerde böyle yaygın değildi. giderdik internet cafeye landan mal gibi cs w3 oynardık. şimdi niye gider lise gençliği anlamam?

ve tabiki net > lan

gelipde lan daha zevkli yauw demeyiniz pls
Mesaj tarihi:
deadea said:

eskiden heryerde internet yoktu. yani evlerde böyle yaygın değildi. giderdik internet cafeye landan mal gibi cs w3 oynardık. şimdi niye gider lise gençliği anlamam?

ve tabiki net > lan

8 kişi toplanıp cs de headshotu koyduktan sonra kankaya nasıl koydum laaan diye bağırmak için.

dota da i am blind night elf demek için.

topluca kınayt da pvp yapmak için.

oha çok ciddi oldu.
Mesaj tarihi:
ne alaka abi liseli cs turnuvası falan kafanız mı güzel anlamadım. bir kaç arkadaşla şöyle lagı ve kasmayı sıfıra indirip directx 10 güzelliğiyle lotro atalım dedik birlikte çünkü 11 çıkana kadar windows7 ye geçmeyeceğiz o yüzden :D
Mesaj tarihi:
o diilde hatırıma geldi böyle netin çok yaygın olmadığı zamanlar dışardaysam fırsat bulur internet cafeye uğrardım kesinlikle ve öyle ki sıra beklediğimi bilirim pc boşalsın diye.

ulan harbi malmışım sıra beklemek nedir
Mesaj tarihi:
Farinal said:

o zaman şöyle sorayım directx10 olan cafe var mı xp kullanmayan?

var benım kafe var
ama uzakmış sana işte avcılarda :P
bide hangi oyunu oynayacağını söylersen daha detaylı bilgi verbilirim...
Mesaj tarihi:
gecko said:

deadea said:

ve tabiki net > lan

8 kişi toplanıp cs de headshotu koyduktan sonra kankaya nasıl koydum laaan diye bağırmak için.

dota da i am blind night elf demek için.

topluca kınayt da pvp yapmak için.

oha çok ciddi oldu.

cafe de bd yaptı diye çocuğu dövmüştük neydi be o günler
Mesaj tarihi:
biz age of oynamaya giderdik. bi tane yavsak arkadas vardı. adamın takımı kesin kaybetcek belli. 1 tane iscisini ormanın derinliklerine saklayıp. onune bilmem kac kat sur, kale, tower filan cekerdi. boşuna 30dk fazla parası vermiştik adamın 1 işçisini bulup öldürene kadar :(

böyle işte
Mesaj tarihi:

Off topic

Ehe bizim memleketin uber internet cafeleri cidden (td) isvece geldigim ilk siralar biara bi internet cafeye girdim, 400 adet alianware makine 10 x 100 mbit internet falan vardi heriflerde. Biara önunden gecerken linkini falan aliyimda paylasiim hehe.

Mesaj tarihi:
cenx said:

Farinal said:

o zaman şöyle sorayım directx10 olan cafe var mı xp kullanmayan?

var benım kafe var
ama uzakmış sana işte avcılarda :P
bide hangi oyunu oynayacağını söylersen daha detaylı bilgi verbilirim...

üç dört kişi lotro oynicaz yan yana ama ultra high dctx10la raid falan yapmak istiyoruz biraz kasabiliyor
Mesaj tarihi:
kumda oynamak bile , internet uzerinden oynanan bir oyunu LAN gaming temelli bir net kafeden full grafikle oynamayi istemekten cok daha mantikli.

ayrica oradaki bir espiriydi, smiley de bunun icin var.
  • Yeni Oluştur...