Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya istanbul avrupada böyle makinaları aşmış dünyanın şuandaki en iyi sistemi düzeyinde olan bi internet cafe var mı?
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 makinaları übermi bilmiyorumda bitane görmüştüm baya hayvani büyüktü. ama işte onuda nerde gördüğümü unuttum dsf
slickers Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 chatline iyiydi ama şimdi nasıldır bilemem
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bjkdaki chatline diyorsan 5 yıl önce bfme 1 ultra highda oynanmıyordu be :D cenx in kafe avcılar da mı ne değil mi ya çok uzak ora
slickers Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Farinal said: bjkdaki chatline diyorsan 5 yıl önce bfme 1 ultra highda oynanmıyordu be :D cenx in kafe avcılar da mı ne değil mi ya çok uzak ora niye ya ben her oyunu full oynadığımı hatırlıyorum orda
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dandik oyunlar oynamışın demek
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ee başka yok mu bildiğiniz o kadar nerd adam?
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cloud computing yapıp render alacak arkadaş pixarın türkiye bayisi
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Adeks dicem şimdi ama son 1,5 yıldır bende gitmedim ama sık sık turnuvalara ev sahipliği yaptığına göre hala iyidir demek sistemleri..
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 istanbulda ki en iyi yer adeks tir yane başka varsa söleyin öğrenelim lütfen
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Seceba said: istanbulda ki en iyi yer adeks tir yane başka varsa söleyin öğrenelim lütfen adeks falan değil abi git oyna son çıkan birkaç oyunu ultra highda bak bakalım nasıl. trip nerde ve nasıl makinaları?
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Abi internet kafeleri bırakın. Rahat 10 milyar bıraktım lisede. Nasıl yapıyorsunuz bu hatayı, kocaman adam oldunuz.
AMO Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 trip kadikoy'de caferağa spor salonunun yanında 2-3 senedir gitmedigim icin makineleri bilmiyorum ancak zamanında baya iyiydi
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 trip'e her gidişimde hayal kırıklığı yaşıyorum. aradan 2 3 ay geçiyor artık düzelmiştir deyip defalarca aynı şekilde gidip geri döndüm. üstelik istenilen oyunları açmayınca hesabı açtık bi kere para ödemek zorundasınız ayağı yaptıklarından kavgalı oldu son ayrılışımız. tenezzül etmeyin derim. kadıköy'de adeks iyidir yakın zamanda açıldı makineler gayet yeterli.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 über net kafe olarak neyi kasdettiğine bağlı, biz battlefield 2 oynayacaz 64 kişi diyorsan avcılarda var bi tane 100-120 tane pcli bir mekan, yok boyutu değil işlevi önemli diyorsan kadıköyde modanın aşağısında bir yer olması lazımdı sağlamdı baya ama adını unuttum:S
Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Phae said: Abi internet kafeleri bırakın. Rahat 10 milyar bıraktım lisede. Nasıl yapıyorsunuz bu hatayı, kocaman adam oldunuz. +1
Öne çıkan mesajlar