eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Chewy said: Xenocide said: FAZLASINI HAKETMİYORUZ ZATENbu ne lan o arkadaş emo.. ezik büzüktür yani sdf ne verseniz yetinir :D sdfhlsdkjf
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 geçen gün "idare edicez artık" diyen ben değildim yalnız
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 :D ssfgdsfg vazgeçtim olm ondan..
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eisenheim said: :D ssfgdsfg vazgeçtim olm ondan.. o senden vazgeçmiş olmasın
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 2li chate dönüşmesin yanlız topiğim
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 anacim sizin ne oldugunuz saymakla biter mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 asıl salaklık kadınların ve erkeklerin farklı dinamiklerle hareket ettiği gerçeğini görememektir ya ya..
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xenocide said: katıl istiyosan üçlü yaparıksus lan ben hakediyorum fazlasını üçlüyü ıssız adamla yap sen
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xenocide said: eisenheim said: :D ssfgdsfg vazgeçtim olm ondan.. o senden vazgeçmiş olmasın lan yok olm görmedin mi dişleri.. yüzyılın icadı kesekağıdı bile çaresiz kalır bu durum karşısında.. ayrıca o kız kimseden vazgeçmez bence ..misafir misali umduğunu diil bulduğunu yer sdfsdf
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu arada en büyük salaklık genelleme yapmaktır denmiş miydi?
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eisenheim said: Xenocide said: eisenheim said: :D ssfgdsfg vazgeçtim olm ondan.. o senden vazgeçmiş olmasın lan yok olm görmedin mi dişleri.. yüzyılın icadı kesekağıdı bile çaresiz kalır bu durum karşısında.. ayrıca o kız kimseden vazgeçmez bence ..misafir misali umduğunu diil bulduğunu yer sdfsdf çok iğrençsin bence. sonuçta o da bir insan. sıçtın şimdi
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eisenheim said: Xenocide said: eisenheim said: :D ssfgdsfg vazgeçtim olm ondan.. o senden vazgeçmiş olmasın lan yok olm görmedin mi dişleri.. yüzyılın icadı kesekağıdı bile çaresiz kalır bu durum karşısında.. ayrıca o kız kimseden vazgeçmez bence ..misafir misali umduğunu diil bulduğunu yer sdfsdfmodifiye meriç
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yakuzayı begenmeyen karate kid
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 KONU SAPMASIN YANLIZ TW YOKMU YA?TROLLERE BAN
Öne çıkan mesajlar