Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni tarz tipler

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

riglous said:

Hipster'i hipster yapan giydikleri degil, dusunce tarzlaridir.

Herkes birbirini giyinme sekli yuzunden elestirebilir tabi de, hani siyah giyenlerin kafalarina emo yazdiniz, bunlarin alinlarina hipster yazdiniz da, sizinkinde ne yaziyo? Hani onlarda en azindan bir tarz var, sizde ne var?

Onlarda tarz yok, başka insanların kalıpları var. Başkasının kalıbına girmeyince tarzın olmuyor öyle mi? İnsanların kendi, kendilerine özgü tarzları olamaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Bu patideki farklı imaj düşmanlığı nedir, nerden geliyor. :D
Size ne olm, isteyen istediğini giysin. sf

Bunu anlatmaya çalışıyorum işte, farklı imaj falan değil çünkü yüzlerce binlerde bu tipte, kendini bu kalıba sokmuş insan var. Özgünsen farklısındır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Ya son zamanlarda belli bi model insanlar çok gözüme batmaya başladı. Nedir bunların tarzı bilmiyorum ama nerdeyse emolar kadar oldular vallahi. Böyle vintage kıyafetler falan. Buddy Holly tarzı gözlükler. Bi rengarenklik falan. Converse mutlaka olacak tab. Converse severim de bunların converseleri de bi acayip. Bir çoğunda da mutlaka fötr şapka gibi bişey var. Böyle bi bohem havalar falan. Sanki hafif hippielik de var. Hangi tarza neye kasıyolar kendilerini anlamadım ama baya kasıntı tipler yani. Sanki böyle Portekizden, isviçreden falan fırlamış da gelmişler. Bilgi üniversitesinin Tamirhane'de bir konserinde onlarcasına rastladım. Noluyo?

indie
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...