yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kitana said: size bir tip yapayım hemen. eşortman abercrombie gömlek , scarf boyuna hafif kıllar gözükecek. deri ceket damla gözlük ayakkabı bilmiyorum aklıma gelmedi. bu tipten milyonlarca üniversitemde bulunuyor. ama milyonlarca. fabrikadan yolluyorlar gibi hepsi. itiraf edeyim, öss'ye çalışırken beni motive eden etkenlerden biri de buydu, okuyacağım yerde bu tipten milyonlarca olmaması :D sonuçta noldu, sadece yüzlerce var ehehsdf edit: her yerdeler çünki,eh adı üstünde:moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 said: fabrikadan yolluyorlar gibi hepsi. çin malı işte.. hepsi çin malı mode değil lan çin malı olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 isin kotusu, moda degil aslinda, populer, modadan haberi olmayan insanlar cogu onlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 moda değil, çin malı olm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yav said: kitana said: size bir tip yapayım hemen. eşortman abercrombie gömlek , scarf boyuna hafif kıllar gözükecek. deri ceket damla gözlük ayakkabı bilmiyorum aklıma gelmedi. bu tipten milyonlarca üniversitemde bulunuyor. ama milyonlarca. fabrikadan yolluyorlar gibi hepsi. itiraf edeyim, öss'ye çalışırken beni motive eden etkenlerden biri de buydu, okuyacağım yerde bu tipten milyonlarca olmaması :D sonuçta noldu, sadece yüzlerce var ehehsdf edit: her yerdeler çünki,eh adı üstünde:moda kitana boğaziçinde yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eşofman süper özellikle adidas ve yandan çizgililer harika. jean giymem onları giyerim dfgdfg hem artık jeanler olmuyo bana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Moda da mı Çin malıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hepimiz çiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Helcaraxe said: eşofman süper özellikle adidas ve yandan çizgililer harika. jean giymem onları giyerim dfgdfg hem artık jeanler olmuyo bana sdfsd abi adidas nedir ya allah aşkına hele o yeşili yok mu çekip vurasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ayakkabıyı mı vurasın geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Helcaraxe said: eşofman süper özellikle adidas ve yandan çizgililer harika. jean giymem onları giyerim dfgdfg hem artık jeanler olmuyo bana sdfsd abi onlar çok çirkin yahu :S jordanlar daha güzel düz siyah bi altta logosu var o kadar. gerisi siyah ve acaip rahat fakat tüyleri hep ayakkabıma yapışıyor şikayetim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 daha geçen gün gittim aldım adidas boston celtics li olan yemyeşil ve yandan beyaz çizgili . süper abi bayramlaşmaya bile onla gittim asdfldsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi kim giyer o eşofman takımlarını ve spor ayakkabı nedir abi allah aşkına ilk okul mu burası ya ne spor ayakkabısı? gidin azcık şık giyinin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tmm işte ben de boun'a girmemek için fazla çalışmamıştım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ne alaka ilkokul lan. süper bi olay spor ayakkabısı , eşofman , tshirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cırt cırtlı pabuç da sever misin :P şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bendede var celtics switzshirt ü nike ın yeşil beyaz sırtında celtics yazıyor. çok tatlı beyazı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 de surekli giyilmez, nerde ne giyicegini bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kitana said: Helcaraxe said: eşofman süper özellikle adidas ve yandan çizgililer harika. jean giymem onları giyerim dfgdfg hem artık jeanler olmuyo bana sdfsd abi onlar çok çirkin yahu :S jordanlar daha güzel düz siyah bi altta logosu var o kadar. gerisi siyah ve acaip rahat fakat tüyleri hep ayakkabıma yapışıyor şikayetim bu kadar. yok ya çirkin değil, ha boyun kısaysa 1.60 - 1.70 dandik duruyo ama uzunsan çokgzel sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Farinal said: abi kim giyer o eşofman takımlarını ve spor ayakkabı nedir abi allah aşkına ilk okul mu burası ya ne spor ayakkabısı? gidin azcık şık giyinin lan ahaha.hergün sortiye gider gibimi giyiniosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aquila said: de surekli giyilmez, nerde ne giyicegini bilmek lazim. sokağa çıkarken, okula giderken, arkadaşlarla buluşurken gayet giyerim eşofman , tshirt falan sonuçta iş görüşmesine, bir akşam yemeğine onla gidicek halimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi ben gucci de giyiniyorum. beğendiğim kıyafetleri var fakat aksesuarlarını beğeniyorum gucci nin. beyaz gözlük aldım geçen bi de şapka. bi de kemer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 her sekilde bayagi kotu. ama neyse sen simdilik bole gencsindir ogrenci falan. bi ise gir de gersinlr seni orda. en zevk aldigim tipler is hayatina kadar bole takilip sonra is yerinde kravatla gezip benim kotuma gipta ile bakanlardir. OH SEN DE OYLE OLCAN. ama bu aslinda iyi bisi, takimla gittigin is iyi bi istir buyuk ihtimalle. bir yandan hayir dualarimi almis oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Red said: Farinal said: abi kim giyer o eşofman takımlarını ve spor ayakkabı nedir abi allah aşkına ilk okul mu burası ya ne spor ayakkabısı? gidin azcık şık giyinin lan ahaha.hergün sortiye gider gibimi giyiniosun :) sorti ne abi lise son musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Valla yaptığın işe göre değişir ne giyeceğin tabiki. Şöle bir durumda var, benim hiç bir derdim yok acıkcası takım elbise giymektende bir okadar zevk alıyorum. Eşofman falan hikaye. Yakışanı giyeceksin asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar