Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aramada baktım fakat açılmamış,bulamadım.Charles Dickens’in A Christmas Carol’una artık dikkat çekmek isterim o zaman.Hikayeyi biliyorsunuzdur kitabını okuyanlar vardır aranızda,film sanırım kasımda girmiş vizyona ben bugün gitme şansı buldum ve çok beğendim. film tamamen animasyon. ve gördüğüm en başarılı animasyonlardan biri.jim carrey'nin mimikleri,arka planlar,olayların detayları,karakterlerin yüzündeki çizgileri bile son derece ayrıntılı görebiliyorsunuz grafik ve görsel olarak mükemmeldi. scrooge'un yani jim carrey'nin yakın çekimlerindeki surat ifadelerini gerçek hayattaki gibi tamamen izleyebiliyorsunuz ve kesinlikle 3d olarak izleyin.çok başarılıydı. zaten hikaye mükemmeldir okuyanlar bilir,filmi de çok beğendim ben gidip görmenizi tavsiye ederim.yukarda da dediğim gibi özellikle görsel açıdan baya başarılıydı. 3d ile ilgili küçük spo. şehrin tepeden gösterilişi sırasında insan gerçekten uçuyormuş gibi hissediyor bi de kar yağarken ki sahneler çok güzeldi bu iki sebepten bile kesinlikle 3d izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu mükemmel hikayenin sallanmadığına inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben bunu ortaokulda okumuştum hem de ingilizce yaaa..dejavu oldum şimdi baya kesin izleyeceğim,PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kesin müthiştir, bekliyorum bunu izlemeyi (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 @speyskeyk oley. of yalnız hikayeyi okuduysan daha çok zevk alırsın=) çok güzel bir animasyon.sevdim ben. ama 3d izle kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu da kate winslet in a christmas carol icin seslendirdigi sarki ama, sarki eski. 2007 gibi cikmisti yamulmuyorsam. da bu 2009. nas oluyo kafam karisti. daha önceden de cekilmisti sanirim. güzele benziyo hemen ekleyelim listeye, kitabini da okumustum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 okudum ve böyle çocukken okunan şeyler hep bir efsane gibi kalır ya bilinçaltında,hikayenin kahramanlarını hayalgücünle oluşturursun ve hiç unutmazsın vs. :) izleyip feedback yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çakmaktaşlı bölümü vardı bunun, o bile duygusaldı ya. ne güzel hikayedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar