Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaş - CSKA Moskova 08.12.2009 @ 21:45

Or1on

Öne çıkan mesajlar

Revenge said:

"CSKA Moskova'dan Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutksky'nin doping yaptığı tespit edildi...
Yasakları hemen başlayan futbolcular, bu akşamki Beşiktaş maçında yer almayacak."
Link
Beşiktaş alır artık

edit:link kadar taş düşsün

puanları silinsin plx. bize karşı çatır çutur oynadılar. oh negzel, ver dopingi gruplarda, çıktıktan sonra nasıl olsa paracıklar gelmiş olsun yattara olsan da sorun değil...
Sosyal ağlarda paylaş

aceto said:

Mamalı CSKA Moskova

CSKA Moskova'da Alexei Berezutsky ve Sergei Ignashevich'in doping kontrollerinde (Man. United maçı) yasaklı maddeye rastlanmış. Oyunculara gribi önlem olarak verilen ama bildirilmeyen ilaçlar olduğundan bahsediyorlar. Bence Beşiktaş'a Avrupa Ligi hayırlı olsun. Benim bildiğim UEFA, bir takımdan birden fazla doping oyuncu çıktığında o kulübü kupadan ihraç eder, bir sonraki sezon da kupalara almaz. Karar 17 Aralık'taki toplantıdan çıkacak. Defansın iki önemli ismiydi bu futbolcular. Kariyerleri de mahvolacak. Gün içinde gelişmelere bakarız..
Beşiktaş akşam kazansın, CSKA Moskova da ne hali varsa görsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Yırtabilirler derken sanki ortada müthiş bi suç varmış falan gibi bahsedilmiş. Doping olayını takip edenler bilir inanılmaz hızla güncellenen bir liste var. CSKA'lı sporcuların durumunu tam bilmemekle beraber muhtemel bir ihmal kaynaklı problem olduğunu düşünüyorum. Hatta bu tür olaylar genellikle 1 yıl önce aynı ilacı sorarak kullanan sonraki yılda rahatsızlığında direk ecza dolabından çıkarılıp içilmesi gibi durumlarda ortaya çıkıyor.
Mantıklı düşününce o kariyerde hiçbir futbolcu bu tarz birşeyi bilerek yapmaz diye düşünüyorum.

Kupadan ihraç ve devamında men kararı çok nadir ve aşırı durumlarda çıkan kararlardır. Doğrudan performans patlaması yaratan ilaçlar dışında klüp için bu tarz kararlar çıkmaz. Tabi yasaklı ilaçlar klübün yönlendirmesi ile alındıysa ve bu kanıtlanırsa o zaman bu yönde bi karar çıkması beklenebilir...

CSKA gibi köklü bir takım için de bu tarz bi karar çıkarılması ayrıca zor olur ^^ =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...