Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 1-0 sıfır bile yetiyor almanlar puan aldımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 1 de yetiyomuş. ilk maç cskayla kaç kaçtı bizim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 2-1 olmaz ya 1-0 ya 3-1 + almanlar puan alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Almanlar puan alamazsa ne oluyor durum? genel averaj ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "CSKA Moskova'dan Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutksky'nin doping yaptığı tespit edildi... Yasakları hemen başlayan futbolcular, bu akşamki Beşiktaş maçında yer almayacak." Link Beşiktaş alır artık edit:link kadar taş düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Hadi yine iyisiniz 2 oyuncu'da rus milli takımı stoper'i biri milli takım kaptanıydı hatta Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutksky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dipnot: baktım şimdi durum baya kötüymüş :/ ManU'nun maçı satmasına bağlı herşey ki zor yani... Yine de umarım herşey dilediğimiz gibi olur 3 takımla devam ederiz ilk avrupa ligine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Revenge said: "CSKA Moskova'dan Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutksky'nin doping yaptığı tespit edildi... Yasakları hemen başlayan futbolcular, bu akşamki Beşiktaş maçında yer almayacak." Link Beşiktaş alır artık edit:link kadar taş düşsün ohanes ne kadar sevindim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 almanlar puan alamazsa beşiktaş haftada bir maç temposuna dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Revenge said: "CSKA Moskova'dan Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutksky'nin doping yaptığı tespit edildi... Yasakları hemen başlayan futbolcular, bu akşamki Beşiktaş maçında yer almayacak." Link Beşiktaş alır artık edit:link kadar taş düşsün puanları silinsin plx. bize karşı çatır çutur oynadılar. oh negzel, ver dopingi gruplarda, çıktıktan sonra nasıl olsa paracıklar gelmiş olsun yattara olsan da sorun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Diskalifiye edilseler ya bari eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fizban said: almanlar puan alamazsa beşiktaş haftada bir maç temposuna dönüyor. bişey deyişmez kaç zamandır 15 gündür top oynamayan ekiple karşılaşıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Beşiktaş ve Manchester yenerse 3 lü averaja mı kalınıyor?Öyleyse o nası bişeydir bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet ve bjk sonuncu oluyor 3'lü averajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aceto said: Mamalı CSKA Moskova CSKA Moskova'da Alexei Berezutsky ve Sergei Ignashevich'in doping kontrollerinde (Man. United maçı) yasaklı maddeye rastlanmış. Oyunculara gribi önlem olarak verilen ama bildirilmeyen ilaçlar olduğundan bahsediyorlar. Bence Beşiktaş'a Avrupa Ligi hayırlı olsun. Benim bildiğim UEFA, bir takımdan birden fazla doping oyuncu çıktığında o kulübü kupadan ihraç eder, bir sonraki sezon da kupalara almaz. Karar 17 Aralık'taki toplantıdan çıkacak. Defansın iki önemli ismiydi bu futbolcular. Kariyerleri de mahvolacak. Gün içinde gelişmelere bakarız.. *** Beşiktaş akşam kazansın, CSKA Moskova da ne hali varsa görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 @ Cska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Şimdi bir yerde okudum more than two players yazmışlar kurala.ee zaten 2 oyuncudan örnek alınıyor.3 oyuncuda nasıl tespit edilecek? Bir de bu kullandıkları doping değilmiş,kullandıklarını bildirmeleri gereken bir maddeymiş.Buradan sıyırabilirler. Neyse akşam yenelim biz gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yırtabilirler derken sanki ortada müthiş bi suç varmış falan gibi bahsedilmiş. Doping olayını takip edenler bilir inanılmaz hızla güncellenen bir liste var. CSKA'lı sporcuların durumunu tam bilmemekle beraber muhtemel bir ihmal kaynaklı problem olduğunu düşünüyorum. Hatta bu tür olaylar genellikle 1 yıl önce aynı ilacı sorarak kullanan sonraki yılda rahatsızlığında direk ecza dolabından çıkarılıp içilmesi gibi durumlarda ortaya çıkıyor. Mantıklı düşününce o kariyerde hiçbir futbolcu bu tarz birşeyi bilerek yapmaz diye düşünüyorum. Kupadan ihraç ve devamında men kararı çok nadir ve aşırı durumlarda çıkan kararlardır. Doğrudan performans patlaması yaratan ilaçlar dışında klüp için bu tarz kararlar çıkmaz. Tabi yasaklı ilaçlar klübün yönlendirmesi ile alındıysa ve bu kanıtlanırsa o zaman bu yönde bi karar çıkması beklenebilir... CSKA gibi köklü bir takım için de bu tarz bi karar çıkarılması ayrıca zor olur ^^ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sevgili achtel yazının hepsini okumadan cevap yazdığın çok belli.Bu duruma çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yok yanlış anlaşılmış, ben biraz da buradaki kendi arkadaşlarımla olan tartışmama da cevap yazmışım benim hatam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nihat varsa cska alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi içimden bir his almanlar yenildiği için biz de yenik sayıldık diyor. süper gazete manşeti olur olası durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hehe akşam akşam güldüm... tarih umarım tekerrür etmez ama ben manchester'ın puan kaybedeceğinden çok,beşiktaşın bu maçı kazacağıdan şüpheliyim. geçen sene, porto önündeki kötü futbolu hala unutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ahaha tam manşet olur ciddi.Estel aç kalırsan star'da işin hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fizban said: almanlar puan alamazsa beşiktaş haftada bir maç temposuna dönüyor. of hakaret gibi post heauhea çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar