BasarC Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Burcu Kara ve burak Hakkı nın oynadığı yeni star tv dizisi. dizinin konusu kısaca şöyle. biraz siyasi içerikli bi dizi anladığım kadarıyla.. Başrollerini Aytaç Arman, Burcu Kara ve Burak Hakkı’nın paylaştığı Maskeli Balo dizisinde gözler değerleri uğruna dengelere karşı çıkan, bu uğurda babasını bile karşısına alan ve birlikte savaştığı idealist gazeteciyle tutkulu bir aşka yaşayan genç bir kıza çevriliyor. Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı, senaryosunu ise Gamze Özer’in yazdığı Maskeli Balo TBMM’de çekilen sahneleri ve gündemi takip edenleri beyin fırtınasına sürükleyecek mesajları ile izleyicileri Star TV ekranlarına kilitliyor. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu şekilde yüklenen resimleri sadece ben mi açamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 burak hakkı oynamıyorki. adam tam bir kütük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şarkı yeni türkü. başka bişey beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ya bu dizi oldukça güzeldi, 1. bölümü 2 hafta önce yayınlandı. son 2 haftadır dizi ses seda çıkarmadan kayboluverdi, bir haber bile yok. bugün 3. bölüm olması gerekiyordu ancak yok. Acaba bazı yerlere "dokundurma" yaptığı için kaldırılmış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar