Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bunun ustune koyarak kolay kolay satamaz bence, bu config in biraz daha iyisi - powersupply i 1200 e almistim ben yaz basinda link sacmaliyo sanirim da, ekran karti da 4890 di iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dostum makina akar :S ekran kartı rule ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 amd iyi değildi en son yine bi atak yaptımı işlemcide ? Bariz başarısızdı intel'in yanında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yavaş yavaş donanımhaberleşiyor bu bölüm, ilginç. Herneyse.. Masticore said: amd iyi değildi en son yine bi atak yaptımı işlemcide ? Bariz başarısızdı intel'in yanında yani Oyun performansları açısından aralarında fark yok. Eş düzey setuplar aynı 1680*1050 çözünürlüğü ve ötesinde aynı fps değerlerini alıyor ve amd sistemi kurmak intele nazaran daha ucuza geliyor. Phenom II başarısız değil bu anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sıfır fiyatına gönderme yapmaya çalışan bir arkadaş olmuş onada yanıt olarak şunu sunalım. http://img521.imageshack.us/img521/5855/61674128.png + Kasa (stoklarda olmadığı için ekleyemedim 100 dolar dolaylarında kasanın fiyatı. + oraya eklediğim kart sapphire stok fanlı 4870. His 4870 iceq4+ turbonun değeri oradaki fiyatın çok üstünde. Böylece bileşenlerin günümüz itibariyle değeri 1800tl dolaylarına denk geliyor. Bilgi sahibi olmaksızın bu forumda donanımhabercilik yapmayalım lütfen, sinir bozucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dh o kadar da kotu deil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 :D denk gelmedin mi yani onlara tüh çok şey kaçırmışsın. Adam benzeri ürünü piyasa fiyatının -%30unun altına koyunca yarısını teklif ediyor, kendisi -%5 koyup hedede hödede diyor çok var orada öyle tip :) Ha eskiden taşlanmıyordular şimdi taşlanıyorlar sayıları azalmıştır, o başka bir konu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Nessarien said: Sıfır fiyatına gönderme yapmaya çalışan bir arkadaş olmuş onada yanıt olarak şunu sunalım. http://img521.imageshack.us/img521/5855/61674128.png + Kasa (stoklarda olmadığı için ekleyemedim 100 dolar dolaylarında kasanın fiyatı. + oraya eklediğim kart sapphire stok fanlı 4870. His 4870 iceq4+ turbonun değeri oradaki fiyatın çok üstünde. Böylece bileşenlerin günümüz itibariyle değeri 1800tl dolaylarına denk geliyor. Bilgi sahibi olmaksızın bu forumda donanımhabercilik yapmayalım lütfen, sinir bozucu oluyor. ehueh hediye dedigin OS parasini sisteme eklemisin, onun disinda fiyat aldigin yerde sorun bulmak disinda yapcak bisey yok eksen den 1/6/2009 da bizim islemci+radeon hd 4890 1gb+(127$+kdv)lik kasayi 1000tl ye almisim ayni gun exa'dan da ocz reaper 2x2gb sistemimdeki rami 165 liraya almisim anakart fiyati konusunda bisey diyemiyorum sendeki farkli bi parca ama bilgi sahibi olmadan konusuyo boo tarzi seyler hos diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dralnu'yla üç aşağı beş yukarı aynı makine + 24" samsung monitorü ağustos 2009'da eksenden 1600 tl'ye aldım ben de. son taksidini ödüyorum bu ay hatta. benimkinde 500 gb hdd, dvd rw de vardı. hayır istersen 3000 tl'ye sat da alınmıyo deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sistem ne kadar extreme? hangi extreme sporlarla ilgileniyo? spor disinda ne tur extreme aktiviteleri vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 teknoloji çok hain bi$ey ya 400 ytl ye ekran kartı alıyorsun 1 sene sonra 150-200, 1 sene daha sonra elden çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yöneticilerde troll olmaya soyunursa işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Dralnu said: Nessarien said: Sıfır fiyatına gönderme yapmaya çalışan bir arkadaş olmuş onada yanıt olarak şunu sunalım. http://img521.imageshack.us/img521/5855/61674128.png + Kasa (stoklarda olmadığı için ekleyemedim 100 dolar dolaylarında kasanın fiyatı. + oraya eklediğim kart sapphire stok fanlı 4870. His 4870 iceq4+ turbonun değeri oradaki fiyatın çok üstünde. Böylece bileşenlerin günümüz itibariyle değeri 1800tl dolaylarına denk geliyor. Bilgi sahibi olmaksızın bu forumda donanımhabercilik yapmayalım lütfen, sinir bozucu oluyor. ehueh hediye dedigin OS parasini sisteme eklemisin, onun disinda fiyat aldigin yerde sorun bulmak disinda yapcak bisey yok eksen den 1/6/2009 da bizim islemci+radeon hd 4890 1gb+(127$+kdv)lik kasayi 1000tl ye almisim ayni gun exa'dan da ocz reaper 2x2gb sistemimdeki rami 165 liraya almisim anakart fiyati konusunda bisey diyemiyorum sendeki farkli bi parca ama bilgi sahibi olmadan konusuyo boo tarzi seyler hos diil. Exa eksen vs tarzı yerlerden değil daha kaliteli hizmet anlayışına sahip olduğu için sanalmarketim.com'u tercih ediyorum ben. Aralarında fiyat farkı vardır yoktur bilemem benim için ürünü aldıktan sonra gerektiğinde en kusursuz şekilde destek verilmeside önemlidir düşüncesiyle sicili bu anlamda temiz bir yer seçtim ve oradan alışveriş yaptım. Bu seçimden çokda mutluyum gün itibariyle fiyatı belirttiğim şekilde önemli olan o değil -200 koy 1600 eder nedir yani? 1000tl gibi düz temiz bir fiyat söz konusu işiniz gücünüz bitti de bu konuyu mu bulandırmaya geldiniz ? Şu fiyata abartı diyen olmamalı, çok yanlış olur bu. Saçma ve çocuksu, fizban gelmiş yorum yapmış peşinden extreme esprisi yapmış davarın biri. Fizban yönetici kimliği ile daha düzgün yorum yapsa başkalarının konusunum trollenmesinin önünü açmasa peşinden böyle bir yorum gelmeyecek. Bunları bizim söylememiz gerekmiyor diye düşünüyorum, yoksa gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 senin insanlara davar dememen gerektiğini bilmen gerekiyor, yoksa bilmiyor musun da kenarda köşede bi dinlenmek daha uygun mu gelir sana ? iyi satışlar, kimse gelip de bu fiyata satma demiyo sana. istersen 100000 bin liraya sat. ama gelip de, 0 fiyatı şu deyip yalan söyleme. söylüyoruz işte bunu yaptık bunu yaptık diye; sen hala üste çıkmaya çalışıyorsun. fikir belirtmeye troll leme denmiyo bi de, öğren pls. kişisel görüşüm; 1000 liraya gayet iyi makine. aynısını kullanıyorum. umarım satarsın. ama bunun 0'ı 1700 lira değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 www.sanalmarketim.com girip aynı sistemi toplayıp buraya öyle gelir misin lütfen ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 davarlar sursun seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Nessarien said: www.sanalmarketim.com girip aynı sistemi toplayıp buraya öyle gelir misin lütfen ? Teşekkürler. de, iste ayni sistemin parcalarini farkli yerden daha ucuza getirirsen sifiri yine daha ucuza geliyo yine. Troll olmamista, aslinda fikir belirtme olmus, alinma bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aga 100 lira icin adam banlanir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Esh said: aga 100 lira icin adam banlanir mi? sarf ettiği kelimeden/kelimelerden dolayı banlandı sanırım. Ve ayrıca, psu ve kasaya taliptim ya ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Esh said: aga 100 lira icin adam banlanir mi? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ee ben bu adamdan almak istesem nası alıcam of fizban =( ki alabilirdim yani haber bekliyodum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 email adresini yaz, adam sana ulassin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 adam yaz 2235'e yolla adam sana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
givemeareason Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 tiko para alıyıyorum. ozeldene ulaşırmısın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Adam yörunge disi, olmazsa mail falan birakta o sana ulassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar