sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kapalı/soğuk havayı seven zevk alan çıkıp dolaşmak isteyen enerji dolan bir ben varım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yok etraf bi ton melanko dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben melanko değilim mutlu oluyorum kapalı havada,güneş pek tarzım değil.izmirde sürekli güneş gördüğümüz için olabilir tabi ingilterede falan yaşasam böyle konuşur muydum bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sipeyskeyk said: kapalı/soğuk havayı seven zevk alan çıkıp dolaşmak isteyen enerji dolan bir ben varım herhalde. ayynen. londrada çok mutluydum. cidden çok mutluydum bu yüzden. melankoli falan değil kapalı havayı sevmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oh be varmış :) hava kapalı olsun soğuk olsun insanlar fare gibi evlere kaçsın ben boş sokaklarda dolaşayım,bir kafeye oturup sıcak çikolata içeyim,bardağı kavrayarak ellerimi ısıtmaya çalışayım.tabi bunlar kafa yapısı benzer bir arkadaşla da yapılabilir,arkadaş opsiyonel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ya, ankarayi bugun gordunuz mu? darlamayan kapali havayla derdimiz yok bugun camdan bakmak bile gelmedi icimden gundur vakti lambalari falan yaktim. o derece tiksincti hava zaten sehir gri, bi bohem. bursada yagmur yaginca kokusu gelir boyle mis gibin yesil yesil her yan camur ve cop ve pislik ve duman yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bende izmirdeyim okul bokuna. istanbulun en güzel zamanlarını kaçırdığım için her sene üzülürüm. sonbaharda istanbul ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kitabını kahveni alacaksın,pencerenin kenarında yağmur cama vururken alemlere dalacaksınhdhfsd Kapalı hava iğrenç bşi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar