Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - İstanbul B.B. 06.12.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

harrykewell said:

Zegna said:

harrykewell said:

Zegna said:

harrykewell said:

gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır

amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir

haaaa, ondan sonra aziz yıldırım hakemler ve federasyona laf atinca, aziz yıldırım agliyor oluyor degilmi?

allahın sopası yok iste, nasil oluyormus harry efendi?

bunun Allahın sopası ile bir alakası yok, Tanrı sopayı en sonunda koyar

bunlar ancak azizlerin çırpınışları olur,

ama bilmezler ki hiç bir zaman Tanrının istediğinin önüne geçemezler...

bu postu sakla, zamanı gelince koyacam önüne, gözyaşları içerisinde okuyacaksın o vakit :)

biz sopayi size her turlu koyuyoruz zaten, en son 3-1 lik sopayi koyduk kadikoyde, alıskanlık yaptıgından cabuk unutuyorsun sanırım :)

aziz yıldırım hakem elestirince aglama oluyor da, kendi baskanini ne yapmaya cagiriyorsun ya hahahah, baya komik bi adamsın sen :)

postun neyini saklıyım herrykewel, heryerde cekiyoruz essek sudan gelinceye kadar sopayi size..

ben başkanı takımın başına adam gibi bir antrenör getirmesi için çağırıyorum, sağda solda ağlaması için değil

biz fenere ne kadar zopa çektiysek o kadar da zopa yeriz, mühim değil, zopa yenir de atılır da, yeter ki baki olan dostluk olsun...

postu iyi sakla, giydirecem sana sezon sonunda, silecen o " genel yönetici " tittlenı, yazacan oraya " şampiyon galatasaray " diye,

yok eğer bunu yapmam diyorsan daha da cevap vermem sana :)

eheh o zaman oyle yaz birinci postuna, bak ne yazmıssın 1. postunda? ne kadar cabuk unutuyorsun boyle harrykewell :)

10 sene oldu zopa yiyorsunuz durmadan :D o degilde sen title alinca biraz havalandin heralde, sen az serin gel yoksa ben giydirecem sana yorunge dısı titleinin o hinca jr yerine.

valla bir çok post attım bugün, hangisini 1. olarak adlettin bilmiyorum, koy vereyim cevabını

Ayrıca bırak şimdi taytıyl tuytulla ilgili boş tehditleri, aziz amcayada söyledik, karnımız tok bizim bunlara

sen şimdi sadete gel, sene sonunda yazacan mı altına " Şampiyon GALATASARAY " diye onu söyle bana, ben sana peşin peşin söz veriyorum, eğer ki şampiyon olun yazın benim altıma " EN BÜYÜK FENER " diye...
Sosyal ağlarda paylaş

gs'da eşek olmasaydı atsaydı abi 2-3'ü . İst. belediye forvet'siz oynuyo sakat adamların forvetleri yinede şu takımla kendi evimizde berabere kaldık.

Şu leo franco'yu en kısa zamanda göndermemiz lazım. Cok kötü kaleci ayrıca adam agzını açmıyo ya iletişim 0 baraj kurulurken bile el işaretinden başka birşey yaptıgı yok.

Birde uğur'dan beteri bence hakan balta. Tam bir balta adam eskiden beri öyleydi ama en azından daha hızlıydı bu sene tosbağa gibi olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun feneri galatasarayı yok. Hakemler kötü işte. Rezil bi topla yenilmek ayrı biraz daha. Hakemler bariz hataları insanın gözüne sokunca böyle konu oluyor. ibb nin de haklı pozisyonlarını çalsın gs ninkini de. O zaman kim ne laf edicek ki? Sonuçta aynı maçı izliyoruz.
Evet bilicaya da ilk golden önce faul vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell arkadasım, sen futbol bolumun maskotusun :)

seninle ne diye iddiaya gireyim. GS sampiyon olursa daha once de yazdıgımız gibi tebriklerimizi iletiriz. senin aksine benim icin zor birsey degil :)

isin ozeti adam ol bence sen.

baskanından yeni TD istiyorsan oyle yazıver,

"hincal junior" said:

gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır

amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 90dk izledim, özetlerde görünmeyen pozisyonlarda var, hakem hani GS lehine saçma karar verdiği de oldu ama son 10dk ağlattı resmen takımı.

E yani kusura bakmayın, bir başkan çıkar savaş açar hakemler bizi yakıyor gibi tabirler kullanırsa, ertesi gün o başkanın ebedi rakibinin maçında hakem tutarsız davranırsa bağlantı kurulur ister istemez.

Ama her şeye rağmen, isteseler çok rahat yenecekleri maçı, saçma sapan pas çevirme olayı yüzünden heba ettiler. bir ara franco ile başlayıp paslaşa paslaşa rakip ceza alanına girip, tekrar paslaşa paslaşa francoya dönüldü. Paslaşma maçı mı yapıyorsunuz yahu?

Nonda ilerde çok etkisiz, çok çok etkisiz hiç rahatsız etmiyor rakip defansı.

Bugün küfrettiğim kadar (hem bizim futbolculara hem hakeme) uzun süre etmemiştim. iyi geldi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...