evkav_yamir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Emu da oynayıpta nasıl jedi olunacağını bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 İlk olarak gidiyorsun 2 -3 tane prof kasiyorsun,1 close combat 1 range combat tavsiyemdir...sonra badge topluyorsun yaklaşık 30-40 tane...sonra gidip rasgele npclerle konuşuyosun sana git şunu kes ama kaç tane bilmiyorum diyo..gidip yapiyosun bitince bi mesaj fln geliyo...rumor denilen olay bu...bazen 1 tane bazen 50 tane sürebiliyo şuan 56ıncı rumorunu yapan varmış..neyse bunlar bitince rasgele yaratıklardan HOLOCRON düşürmeye çalışıyosun %0.03 şanş ile düşüyor...sonrasi klasik michael'i kes shirea git olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bunu emu'da yapıyosun ve de? oyun baya bi gelişmiş 10 senede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 eski swg geri gelmis o zaman =) ama kac sene surdu be kardesim, hevesler kactı sanki bu zamana kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben dün yükleyip oynadım. Baya bir bug var. ama tkm. master tailor master doctor. vb. var. cantina da bir sürü kişi var. fakat mob larla kapışıyorum bir anda kayboluyorlar. lag da var baya.. bunları düzeltirlerse güzel oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben de bugun yukledim hatta simdi oyundayım ulu, aklında bulunsun, nick herzamanki gibi oth =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 benimde bildiğin gibi. yine kadara nın ordayım. eski yerimizde :) Ulubatli Hakan Akşama ancak girerim. takıl sen. brawler im bu arda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickdreath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Netcafe said: İlk olarak gidiyorsun 2 -3 tane prof kasiyorsun,1 close combat 1 range combat tavsiyemdir...sonra badge topluyorsun yaklaşık 30-40 tane...sonra gidip rasgele npclerle konuşuyosun sana git şunu kes ama kaç tane bilmiyorum diyo..gidip yapiyosun bitince bi mesaj fln geliyo...rumor denilen olay bu...bazen 1 tane bazen 50 tane sürebiliyo şuan 56ıncı rumorunu yapan varmış..neyse bunlar bitince rasgele yaratıklardan HOLOCRON düşürmeye çalışıyosun %0.03 şanş ile düşüyor...sonrasi klasik michael'i kes shirea git olayı.. Selamlar, dün yükledim bende SWGemu'yu bu 2-3 prof'u kasmayı hangi gezegende yapmak lazim JEDI skilleri icin ? ve de ozel birkaç ajan var mı başlangıçta çalışmak için.. Teşekkürler. Not: Birde oyun içerisinde Türk oyuncuların buluştuğu yerler var mı varsa nasıl bulunur onuda iletebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 test nova server var. orda bulursun mutlaka bizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Netcafe said: İlk olarak gidiyorsun 2 -3 tane prof kasiyorsun,1 close combat 1 range combat tavsiyemdir...sonra badge topluyorsun yaklaşık 30-40 tane... ee oyun precu degil mi ? yani sadece skill kasip masterlayip sansa slot un acilmasi ? yeni biz oyle actik cu dan once. Bu dedigin olmamasi lazim hatirladigim kadari ile ? yyani badge olayi. edit : yoksa benim dedigim pub6 oncesi idi galiba, yani ilk jedi acma sistemi, yaniliyor olabilirim, yillar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 senin söylediğin en eskisi sonra jump to lightspeed le yada ara bir patch'le sistem holocron ve görev olayına girdi bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ilk jedi açma sisteminde holocronlarla 32 meslek masterlıyodun bu daha farklı bi sistem test center için geçici olarak yazdıkları, officalda daha zor hale getirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu ilk nesil SWG'de jedi olana ilah demiyorlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 GwindonSurion said: ilk jedi açma sisteminde holocronlarla 32 meslek masterlıyodun bu daha farklı bi sistem test center için geçici olarak yazdıkları, officalda daha zor hale getirecekler yok 32sini de mastelamiyordun bir holocron düşürüyordun sana masterlamana gereken mesleiği söylüyordu böyle 2-3 sefer yapıyordun en sonuncu holocron sana mesleğin adını söylemiyordu random deneme yanılmayla arıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 GwindonSurion said: ilk jedi açma sisteminde holocronlarla 32 meslek masterlıyodun bu daha farklı bi sistem test center için geçici olarak yazdıkları, officalda daha zor hale getireceklerderken, burdaki karakterler silinecek mi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 xieon said: GwindonSurion said: ilk jedi açma sisteminde holocronlarla 32 meslek masterlıyodun bu daha farklı bi sistem test center için geçici olarak yazdıkları, officalda daha zor hale getirecekler yok 32sini de mastelamiyordun bir holocron düşürüyordun sana masterlamana gereken mesleiği söylüyordu böyle 2-3 sefer yapıyordun en sonuncu holocron sana mesleğin adını söylemiyordu random deneme yanılmayla arıyordun. 20. de de çıkmadı bana değişiyor tabi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Dün akşam Master Imagedesigner Title li bir jedi gördüm :D Daha zor olması gerek jedi sisteminin. Şu haliyle bile kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 jedilik karin doyurmuyo aga, galakside ekmek rancorun agzinda, ek gelir sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DoruK said: GwindonSurion said: ilk jedi açma sisteminde holocronlarla 32 meslek masterlıyodun bu daha farklı bi sistem test center için geçici olarak yazdıkları, officalda daha zor hale getireceklerderken, burdaki karakterler silinecek mi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DoruK said: DoruK said: GwindonSurion said: ilk jedi açma sisteminde holocronlarla 32 meslek masterlıyodun bu daha farklı bi sistem test center için geçici olarak yazdıkları, officalda daha zor hale getireceklerderken, burdaki karakterler silinecek mi o zaman? bu test server bildigin gibi, illa ki silinecek. Ama hersey hazir oldugunda, o gun gelse de silinse jedi m dersin herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 maxrep said: Dün akşam Master Imagedesigner Title li bir jedi gördüm :D Daha zor olması gerek jedi sisteminin. Şu haliyle bile kolay. bounty hunter larin tracking leri calisiyor mu ? yani bh jedi hunt lari aktif mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi silinsin ya. 6548489 tane jedi olmasın bi de ne böyle.. 1000 kişilik sunucuda 5 jedi olsa yeter. fazla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DoruK +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 onlardan biri ben olucaksam olur ayrıca image designer 1 saatte masterlanır badge için çok rahat yapılabilecek bişey yapın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar