arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 devrik cümleden pek anlaşılmasa da orjinal demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 O Orijinal değil mi ?[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Copysinden bahsettigini anlmayacak kadar kıt degılım. Adam orj'dan bahsediyor.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 gittim akmara sordum yarın gelirmiş orjinali[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yarn euahu onların yarınını çok gördm ben :p bu arada slipknot saturday night mı ne war ya nbc de ona çıkmış koptm indriorm videoyu hayrlısıyla orda görcem maskeleri de corey saçları kızıla boyamş ve maskesi yıkılıoooooooooooooo :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 cuam bi daa geççem akmardan o arada sorarım[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Yaa netten çekebileceğim siteeeeee.... ?[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 www.antipopvideos.com[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Sağolun[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: shapshal, 25 Mayıs 2004 22:45 tarihinde demiş ki: ben aldım çok güzel bi album. kadıköyde var ama orjinal alamadım bi cümle bu kadar devrik olabilir herlde yaa... imzalasam mı napsam..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ne demek efendim :) bu arada james in maske beyazmı ? shawn nın maske bi garp ti video izlenimlerm :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 lan bitch su antipop videosdaki canlı mı ayrıca ben absıorum inmio garip bi sayfa açılıo login faln dişo bozar delikanlıyı[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Full Albumu ındırmı$ bulunuyorum. Dınlıyorum su anda. Ilk ızlenımlerm= Fena degıl.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 18:59 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 25 Mayıs 2004 22:45 tarihinde demiş ki: ben aldım çok güzel bi album. kadıköyde var ama orjinal alamadım bi cümle bu kadar devrik olabilir herlde yaa... imzalasam mı napsam.. :) nesi devrik ki.yani tamam devrik de öle aşırılık imzalık bişi göremedim ben.güzel bi album dedim. kadıköyde satılıyor dedim. not olarak da orjinal alamadım dedim.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 lam 7. sayfayı okudum da amma yanlış anlaşılma olmuş heheh :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... [Bu mesaj shapshal tarafından 26 Mayıs 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Albumu Dınlıyorum hala yavas yavas sonlarına gelıyorum sarkılarda fakat; Pulse of The Maggots sarkısını sevmeyenlere bı kotu haberım olacak: Sanki cogunluk bu tip olmus sarkıların benzıyor yanı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Abi 2 tane Akustik slow şarkı saydım ya olamaz. Slipknot resmen sürpriz bi album yapmıs. Guzel ama ilginc.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Şu anda sadece şunu soylıyeblırım, İyi falan degıl bu album. Ilk baslarda oyle geldı ama Resmen su anda hayal kırıklıgı yasıyorum. Yokmudur baska full dınleyen?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 IF in albümünü e beenmeyen zihniyet oldugu sürece ben kimseye güvenmem kendim dinliip krr werimce[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ver abi ozaman, Ben begenmedım sahsen. Baska begenmıyenlerde varmı dıye meraklandım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 deamon : live ı kazaa dan indrdm ordaki normal klip sanrm indremedm 99 mb ! indrmemde :p dial sux bu arada 2 akustik war eet süpriz benm için sololardr bu arada kötü haberlerim war bugün akmar- hammer's gittm sordm geldmi die hyr dedi ne zaman gelr dedm cevap b0k : yapımcı firma alakasız tr ye geç gelir ... göt oldm hayrlı olsn duıahd[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 shapshal ısımlı şahıs gordugunu idda etti kadıkoyde? Albumu sureklı dınlıyorum fakat yok abi ısınamadım ben bu albume.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ehe demiştim bitch :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ama iowa öle geç gelmemişti ondan dedm ben amerika piyasasına sokiim huzurlarnzda ! :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 *!alkışlar*[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar