Uranka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Selam. Sitede eskilerden kimler kaldı bilmiyorum. Şu an Osi'de kimler oynuyor mesela? Kışın 15 günlük oynama için mail gelmişti, yeni açtırdım ve bağlandım. Şansa karakterler duruyor. Bazı şeyler de baya değişmiş. İsteyen varsa buluşalım, eğlenceli birşeyler yapabiliriz belki.[signature][hline]Oh Christine on this eve I will come for you... [Bu mesaj Uranka tarafından 13 Temmuz 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben hala gl'deyim ben de kışın yeniden başladım hala devam ediyorum hoşuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben great lakeste bi fisher açtım takılıyorum denizlerde Gelişince kraken avına falan çıkıcam beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar