dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 herkes hemen silsin çocukluğunu kafasından! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dunkelzahn said: abi ufakken birbirimize laf sokacaksak; - bu şişe sana girsin!! + fabrikası da sana!!!! şeklinde diyaloglara girişirdik. ah bir saniye..e. + bana girmiş fabrikaylada ben sana.. - bana girmiş senli fabrika ile de ben.. sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 of adam nil'i götünden anlamış demek istiyorum dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bu topikte zamanaşımından yırtan arkadaşlar varmış. Yalarımlar akler falan ooooh hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dasaaa said: eskiden hatuna çaktırmadan soda içine ilaç atarlardı şimdi sodayı komple atıyorlar.. zaman değişti lan.. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Çiçekçilere gün doğdu. Millet her soda şişesi takana çiçek gönderiyormuş hastaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar