Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bazen bilgisayarı kapanırken hani end task lar çıkar , win dakika yürütür üzerinde , yani gösterge (anlatamadım neyse) sağa gelince yani yükleme doluyor gibi olunca yani dolunca tamamen AY AMAN O FBE end task gelip belli bi zaman içinde programı kapatma yazısı çıkıp altındada end task yada cancel çıkar , işte bazen bana oluyor , yukarıdan programın ismine bakıyorum , orada Should not see me yazıyor nedir bu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 spy olsa gerek türkçeye çevirince beni görmesen daha iyi anlamına gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bende arada rastlıodum ona. Aynen dediğin gibi. Hatta win2k'da bile vardı dükkanda. Şu sıralar görmüorum hiç. Belki sildiğim spyware, trojan, backdoor lardan biri yapıordu. Ad-aware'e aban.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 1... http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware/procexp.shtml indir. Normalde çalışan süpeli bir program ara,bul, yoket.. 2... Eğer 1. program göstermiyorsa ve WinXP kullanıyorsan http://www15.brinkster.com/criminal2/downloads/klist.zip bununla bak... 3... eğer hala bulamıyorsan 2. programdaki "Gelişmiş Kayıt Sistemini" başlat. restart at, C: altında Startup'daki Process haritasını bulacaksın.[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 13 Temmuz 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sevgili arkansis , engin bilgin dikkatimizden kacmis degil ama server calismiyor kardesim biz de can sIkIntIs1ndan buralara gelmeye basladik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu windows xp'de bir process'in description'ı olması lazım.. cunku sıfırdan kurulmus internete bağlı dahi olmayan bilgisayarlarda dahi bu process'i gördüm.. korkmaya gerek yok :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar