yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şimdi mutlaka birinizde vardır böyle bir kitap ama hiç kullanmıyorsunuzdur falan. satın bana uygun fiyata, alan razı olsun veren razı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 internette 43.322.120 tane photoshop tutorial'ı bulmak mümkün. kitap falan, boşuna para verme. tabii ingilizcen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yazmaya gelmiştim ki türkçe de bulabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ingilizcen yoksa da 20.000.000 tane bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 benim mesajım hepsini kapsıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 biliyorum tuto bulabileceğimi de kitabı alıp adım adım takip etsem falan hoş olur diye düşündüm hem ucuza alırım alırsam :P gerçi doğru yeaa tembelim galba. ps'de geliştirmek istiyorum kendimi ancak aklımda net bişey yok. internette de fazla bilgi zehirlenmesine uğrayabilirmişim gibi hissediyorum xD milyon tane tuto var çünkü neyse teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 information overkill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar