vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 benim ablam benle barbie gibi oynardi ya. bi kere banyoya soktu, kahkül kesti. cok cirkin olmustu, soora dalga gecti sdlkdj. ama cidden. bi keresinde de kisa sac modaymis, cok güzel olur die kisacik kestirtmisti saclarimi. soora erkek fatma diye dalga gectiler okulda. allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 OHA BABACUM UCTU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 noldu ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pogodi said: bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti HAHAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 AHAHAHAHHAHA HAHAHAHA ::d:d:d:d:d:d dasaaa said: pogodi said: bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti eee. yalnız şöle bişi var. o gerçekti.. http://89.149.253.160/k/res/2007/12/20071227_2_1198775042_2nyb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ahahaha bakıp bakıp gülüyorum ahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben 4 yaşımdayken ablam beni havuza iktirmişti o günden beri ablam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 konuyla çok alakasız ama keşke abim olsaydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bella said: konuyla çok alakasız ama keşke abim olsaydı ya. Abiden abi ye fark var ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar