Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya Çok önemli bir durum söz konusu ve benim service pack leri yüklemem lazım fakat benim xpm korsan olduğu için service pack i yükleyemiyorum bana yardımcı olabilecek birileri varmı acaba nasıl yükleyebilirim...[signature][hline] BlackMoon The Mage Of Destiny And Death Darknes Coming!..
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Yanliz paticik, oyle illegal olaylarin mekani degil. :) Bu soruyu cehennem.com gibi sitelerde sorarsan tatmin edici cevaplar alabilirsin. Buradan alacagin tek cevap "orjinal windows al" seklinde olacaktir.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu arada bildiğim kaarıyla zaten çekmenin bir yoluda yokh[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 SP1'in var. SP2 RC1'in ise yoktu ancak onu da kirdilar.Ancak SP2 tamamen bitip kullanicilara acildiginda cok fazla guvenlik unsurunun olacagini tahmin ediyorum.
Öne çıkan mesajlar