Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya Çok önemli bir durum söz konusu ve benim service pack leri yüklemem lazım fakat benim xpm korsan olduğu için service pack i yükleyemiyorum bana yardımcı olabilecek birileri varmı acaba nasıl yükleyebilirim...[signature][hline] BlackMoon The Mage Of Destiny And Death Darknes Coming!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Yanliz paticik, oyle illegal olaylarin mekani degil. :) Bu soruyu cehennem.com gibi sitelerde sorarsan tatmin edici cevaplar alabilirsin. Buradan alacagin tek cevap "orjinal windows al" seklinde olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu arada bildiğim kaarıyla zaten çekmenin bir yoluda yokh[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 SP1'in var. SP2 RC1'in ise yoktu ancak onu da kirdilar.Ancak SP2 tamamen bitip kullanicilara acildiginda cok fazla guvenlik unsurunun olacagini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar