Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kermit komplekslerden kompleks beğenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o değil de, ben de artık sevmiyorum alkolü eskisi gibi. dışarı çıktığımda 1 kadeh şarap içiyorum eğer eğlence illa devam edecekse 2 kadehe çıkartıyorum. bira ağzıma koymamaya çalışıyorum. türk gençliği olarak iyice gg olma yolunda ilerliyoruz. kendi kendimizin gazıyla mı yoksa dış devletlerin pazarlama stratejilerine mi av olduk bilmiyorum fakat geçen sene alkole ödediğim parayla lüks otomobil alırdım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hala içmiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tekiladan adam sıkılırmı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 barnacle said: hala içmiyo musun? SEN BUNNARI BI DE BACKSTAGEDE GÖRCEKSIN. o güzelim dekolteler bile KUSMUK ICINDE KALIYO. oktoberfestmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben göreyimde gerisi sorun değil abazalık hat seviyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 insanlık hali kusmuk olabilir. temizleriz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 vaniLLe said: barnacle said: hala içmiyo musun? SEN BUNNARI BI DE BACKSTAGEDE GÖRCEKSIN. o güzelim dekolteler bile KUSMUK ICINDE KALIYO. oktoberfestmis. önce duja tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 köpüğüne gurban oldugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o resim çok şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 elişa katbırtı andırıyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben de ekmekin ayısından tiksiniyorum. hon a gelin siz de tiksinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar